Turkish Airlines: Μεγάλες προσφορές για ΜαλδίβεςΑνακαλύψτε τις εξωτικές Μαλδίβες με την Turkish Airlines. Η Turkish Airlines όχι μόνο δεν σταματά να επεκτείνει το παγκόσμιο δίκτυό της, σε περισσότερες από 200 πόλεις, αλλά συνεχίζει παράλληλα να παρέχει και σπουδαίες ευκαιρίες, για να ανακαλύψετε νέους προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Το ταξίδι σας μετατρέπεται σε μία μοναδική εμπειρία, από την στιγμή που θα επιλέξετε, την Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία της Ευρώπης, με την ασφάλεια και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που μόνο η THY μπορεί να σας προσφέρει.

Από τις 24 Νοεμβρίου 2012, μπορείτε να ανακαλύψετε τις εξωτικές Μαλδίβες, ταξιδεύοντας με την Turkish Airlines στον Ινδικό Ωκεανό. Τα αεροσκάφη της THY θα σας μεταφέρουν στην πρωτεύουσα αλλά και την πιο πυκνοκατοικημένη πόλη στα νησιά Μαλδίβες, τη Male. Οι Μαλδίβες αποτελούν πολύ σημαντικό τουριστικό πόλο έλξης, ενώ είναι γνωστές για την φυσική τους ομορφιά, με το μπλε του ωκεανού και τις παραλίες με την λευκή άμμο. Γνωρίστε το εξαιρετικό τοπίο και το μοναδικό κλίμα των νησιών με την THY!
Οι πτήσεις της Turkish Airlines στο δρομολόγιο Istanbul-Maldives (MLE)-Istanbul έχουν προγραμματιστεί να εκτελούνται 5 φορές την εβδομάδα. Πιο συγκεκριμένα, οι πτήσεις από την Τουρκία θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή, ενώ οι πτήσεις από την Male θα επιστρέφουν κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή.

Το πρόγραμμα των πτήσεων για τις Μαλδίβες έχει ως εξής:

• Istanbul - Maldives Αναχώρηση Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Σάββατο, Κυριακή 20:25 / Άφιξη 07:10 (TK730)

• Maldives - Istanbul Αναχώρηση Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Κυριακή 09:00 / Άφιξη 14:30 (TK731)

*Όλες οι ώρες βρίσκονται σε Τοπική Ώρα

Πληροφορίες/ Κρατήσεις

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα πτήσεων των νέων προορισμών, μπορείτε να επισκεφτείτε το site της Turkish Airlines www.turkishairlines.com ή να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων της εταιρίας.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr