turkish-airlines aircarft1Οι βραβεύσεις δεν σταματούν για την Turkish Airlines. H THY, βραβεύτηκε αυτή τη φορά, με το «Silver Stevie Award 2012» στον παγκόσμιο διαγωνισμό των Διεθνών Επιχειρηματικών Βραβείων. Η εταιρεία πρόσθεσε μία ακόμα παγκόσμια διάκριση στη συλλογή της, καθώς βραβεύτηκε στην κατηγορία: «The Best Internal Recognition/Motivational Event» των «Stevie Awards», για την εκδήλωση που πραγματοποίησε στις 15 Μαρτίου, στο Turkish Technic Hangar.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η Turkish Airlines αποκάλυψε ένα νέο αεροπλάνο τύπου Boeing 737-800 το οποίο είχε διακοσμηθεί εξωτερικά με περίπου 17.000 φωτογραφίες υπαλλήλων της Turkish Airlines. Η εξωτερική όψη του αεροσκάφους «ντύθηκε» με τέτοιο τρόπο, ώστε να επιβραβεύσει την αφοσίωση του προσωπικού της THY, καθ' όλη την διάρκεια ανάπτυξης της εταιρείας και των πολυάριθμων βραβείων αριστείας που έχει λάβει. Την εκδήλωση παρακολούθησαν 1.500 εργαζόμενοι, ενώ το αεροσκάφος βρίσκεται πλέον σε γραμμή εξυπηρέτησης, μεταφέροντας το μήνυμα των υπηρεσιών του προσωπικού της εταιρείας και της ποιότητας της σε όλο το δίκτυο της.

silver stevie winner 2012Το 2012, οι υποψηφιότητες του διαγωνισμού των «Stevie Awards» ξεπέρασαν τις 3.200, σε όλες τις κατηγορίες, ενώ οι νικητές επιλέχθηκαν από μία επιτροπή, άνω των 300 διευθυντικών στελεχών από όλο τον κόσμο. Τα βραβεία αναμένεται να παρουσιαστούν στους νικητές, στην εορταστική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια του 9ου ετήσιου συμποσίου βραβείων, στο ξενοδοχείο Ritz-Carlton της Σεούλ, στην Νότια Κορέα, στις 15 Οκτωβρίου.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr