Από τις Κάννες και το Σαιντ Τροπέ μέχρι τις παραλίες της Δυτικής Καλιφόρνια και του Μαϊάμι, η νέα τάση στις πετσέτες παραλίας ονομάζεται peshtemal. Βγαλμένες από την παράδοση των ανατολίτικων χαμάμ, τώρα θα τις βρείτε και στην Ελλάδα από την ομώνυμη εταιρία Pestemal, σε μία μεγάλη καλοκαιρινή γκάμα σχεδίων και χρωμάτων.

Από τις Κάννες και το Σαιντ Τροπέ μέχρι τις παραλίες της Δυτικής Καλιφόρνιας και του Μαϊάμι, η νέα τάση στις πετσέτες παραλίας ονομάζεται peshtemal. Βγαλμένες από την παράδοση των ανατολίτικων χαμάμ, τώρα θα τις βρείτε και στην Ελλάδα από την ομώνυμη εταιρία Pestemal, σε μία μεγάλη καλοκαιρινή γκάμα σχεδίων και χρωμάτων. Είναι ιδανικές για ταξίδια, καθώς είναι πανάλαφρες, στεγνώνουν εύκολα, διπλώνουν και χωρούν εύκολα στις αποσκευές και κυρίως, έχουν πολυχρηστικότητα, για όλη τη διάρκεια της ημέρας!

The alternative touch... Pestemal

product pestemal1Οι πετσέτες Pestemal φτιάχνονται από λινό, βαμβάκι, ή οργανικό μπαμπού και βάφονται με φυτικές βαφές φιλικές στο δέρμα. Είναι εξαιρετικά ελαφριές και απορροφητικές και στεγνώνουν πολύ γρήγορα. Είναι ιδανικές για το καλοκαίρι αφού μπορείτε να τις τυλίξετε σε ρολό και να τις έχετε μαζί σας σε όλες τις εξορμήσεις σας. Ξεχάστε τις ασήκωτες βαλίτσες και τις τσάντες παραλίας που βάραιναν τους ώμους. Mία Pestemal πετσέτα άλλωστε, είναι εξαιρετικά πολυχρηστική. Μπορεί να φορεθεί ως παρεό, σάλι, halter neck φόρεμα ή να χρησιμοποιηθεί ως καλοκαιρινό ριχτάρι, τραπεζομάντηλο ή παιδική κουβέρτα. H Pestemal είναι το πιο stylish καλοκαιρινό αξεσουάρ και η απόλυτη επένδυση πριν φύγετε για διακοπές.

Spring - Summer Collection 2015

product pestemal2Τολμήστε με έντονα, ζεστά beach χρώματα με την πετσέτα Peacock ή απολαύστε την απαλότητα μία πετσέτας από την collection Baklava από μπαμπού και βαμβάκι σε χαρούμενες αποχρώσεις. Πειραματιστείτε με διχρωμίες φούξια-μωβ από τη σειρά Mercan ή με ρίγες από τη σειρά Τellak, σε λινό και βαμβάκι, στα χρώματα του κοραλί-λευκού. Οι σειρές Cyclades και Saronic θυμίζουν ελληνικό καλοκαίρι με έντονους συνδυασμούς λευκού, τυρκουάζ και φούξια ή με χρώματα εμπνευσμένα από τα χρώματα της άμμου και το μπλε του αιγαίου. Αν δεν θέλετε να αποχωριστείτε την αίσθηση της κλασικής πετσέτας μπορείτε να επιλέξετε μια terry-peshtemal πετσέτα Markiz με πολύχρωμες ρίγες, όπου στη μία όψη είναι κλασική terry πετσέτα και στην άλλη όψη είναι παραδοσιακή peshtemal.

Οι άντρες έχουν και αυτοί το δικό το μερίδιο στην παραλία, με πιο σκούρες, γήινες αποχρώσεις και λιτά σχέδια όπως η σειρά Petra σε μπεζ και γκρι ή η σειρά Basic σε Indigo ή καφέ. Για μια εύκολη ανανέωση του στυλ σας, εξαιρετικά πρακτικά και όμορφα είναι και τα φουλάρια της Pestemal τα οποία θα τα βρείτε σε πολλά χαρούμενα χρώματα.

Σχετικά με την Pestemal: Η Pestemal έχει έδρα στην Ελλάδα και από το ξεκίνημα της το 2013, μέχρι και σήμερα ανέπτυξε ένα πανελλαδικό δίκτυο με ογδόντα σημεία χονδρικής πώλησης. Τα προϊόντα της εταιρίας υπάρχουν και σε επιλεγμένα καταστήματα σε Ευρώπη, Αμερική, Αφρική και Αυστραλία. Στόχος της εταιρίας είναι η επέκταση στην τοπική αγορά του franchise με Pestemal Concept Stores. Εκτός από το βασικό της προϊόν την πετσέτα peshtemal, η εταιρία διαθέτει αξεσουάρ, είδη σπιτιού, είδη μπάνιου και ειδική σειρά με μπουρνούζια και πετσέτες μπάνιου για ξενοδοχεία και σπα. Τέλος, στη σειρά Anatolian θα ανακαλύψετε επιλεγμένα είδη από την παράδοση του χαμάμ και της Ανατολής. Στο Brand Concept Store στο κέντρο της Πλάκας, (Αδριανού 100) καθώς και στο e-shop το οποίο θα λειτουργήσει σύντομα, μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα της εταιρίας, όπως επίσης και πολλές προτάσεις για δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Πληροφορίες: www.pestemal.gr

 

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr