Μόδα από τη LevisΤο καλοκαίρι δεν θα ήταν όπως το γνωρίζουμε αν δεν ξεκινούσαν τα αμέτρητα μουσικά φεστιβάλ και το Levis'® brand σχεδίασε για τη συγκεκριμένη αυτή περίοδο μοναδικά κομμάτια για να ταιριάζουν με το εορταστικό σκηνικό – τα πάντα έχουν να κάνουν με την ξεγνοιασιά και τη διασκέδαση. Από το Καλιφορνέζο «hipster hang-out» της Coachella, μέχρι τα λασπωμένα σκηνικά του Glastonbury, το look αυτής της περιόδου αντιπροσωπεύει κάθε σύγχρονη γυναίκα.

Εμπνευσμένα από την ομορφιά της Ινδίας και την ιδέα της μεταμόρφωσης από το παλιό σε καινούριο, τα key items της εποχής χαρακτηρίζονται από κλασσικά denim σχέδια, από έντονα prints - βασισμένα στην τεχνική shibori-, φρέσκα νέα χρώματα και λουλουδάτα μοτίβα, με στόχο να εμπνεύσουν και να ενθουσιάσουν ενώ τα κλασσικά γυναικεία looks προσεγγίζονται με μια πιο ισχυρή και σύγχρονη ματιά.

It's All About Cut Off-Shorts

Αυτήν την περίοδο, τα cut-off shorts είναι τα απόλυτα must have κομμάτια για όλες τις «festival goers» και fashion lovers. Οι τρόποι με τους οποίους μπορούν να φορεθούν είναι ατελείωτοι. Οι χρωματικές επιλογές είναι ανεξάντλητες – από έντονα μπλε και ξεθωριασμένα vintage-indigo φινιρίσματα σε περισσότερο λαμπερές αποχρώσεις- συμπεριλαμβανομένων των παστέλ και λευκών. Επιλέξτε ένα denim-on-denim look συνδυάζοντας τα cut-offs με ένα western πουκάμισο ή ένα «1980's inspired» υπερμέγεθες denim γιλέκο με φερμουάρ στο πλάι ή διατηρήστε ένα απλό look φορώντας τα με ένα φαρδύ φανελάκι και ένα parka. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι μπότες και είστε έτοιμες να ροκάρετε με το στυλ σας!

Colorful Floral Print Dresses

Τίποτα δεν αποτελεί συνώνυμο των festivals όσο ένα τέλειο καλοκαιρινό φόρεμα και για αυτόν τον λόγο το Levi's® brand λανσάρει μία νέα σειρά από ιδιαίτερα θηλυκά φορέματα. Η συλλογή περιλαμβάνει απλά στυλ όπως για παράδειγμα φορέματα-μπλούζες και tulip shaped σχέδια, φτιαγμένα από λεπτό denim ή ύφασμα. Αναζητάτε χρώματα και μοτίβα; Μη φοβάστε γιατί τα συγκεκριμένα φορέματα είναι διαθέσιμα σε λουλουδάτα μοτίβα και έντονα σχέδια. Συνδυάστε τα με denim γιλέκα, γόβες ή ankle boots, θέλοντας να προσθέσετε λίγο rock'n'roll στο look σας.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr