coralie colour block cardigan 115 euro 732112

tillay dress 210 euro 752191

fairisle longline cardigan 110 euro 732086

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σε ένα ρομαντικό ταξίδι στο χώρο και στο χρόνο, τα Monsoon συλλέγουν ότι πιο αυθεντικό και πολύτιμο, προσθέτουν σύγχρονο στυλ και δημιουργική φαντασία και μας χαρίζουν μια μοναδική συλλογή γεμάτη θηλυκότητα και κομψή πολυτέλεια για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2010. Από τους Βρετανούς σπουδαστές της υψηλής κοινωνίας στο παλιό λαμπερό Hollywood και από την κλασσική πολυτέλεια του Γαλλικού ρομαντισμού στη γοητεία της Ανατολής - από την Κωνσταντινούπολη μέχρι και το Μαρακές - το ταξίδι είναι συναρπαστικό και η νέα συλλογή, μοναδικά εμπνευσμένη, ανατρεπτικά σύγχρονη και λαμπερή.

Monsoon

Τα Monsoon ανακαλύπτουν υπέροχες ιδέες για το πρωινό ντύσιμο. Το Βρετανικό στυλ κυριαρχεί με ρίγες και καρό για ένα εκκεντρικό σύγχρονο look. Στα ανανεωμένα πλεκτά με ιδιαίτερες λεπτομέρειες και ζακάρ μοτίβα πρωταγωνιστούν μακριές ζακέτες και κάπες για τις κρύες μέρες ενώ αέρινα υφάσματα, vintage λεπτομέρειες και ethnic στοιχεία συνδυάζονται με σακάκια και παλτό σε στυλ μιλιτέρ δημιουργώντας την πιο στυλάτη γκαρνταρόμπα του χειμώνα.

Για το βραδινό ντύσιμο, υπέρκομψα, περίτεχνα διακοσμημένα φορέματα και ψηλόλιγνες σιλουέτες αποπνέουν πολυτέλεια και εκλεπτυσμένο glamour. Δαντέλες, βολάν και πτυχώσεις, vintage λεπτομέρειες σε υπερπολυτελή υφάσματα και πολύτιμα ethnic κομμάτια δημιουργούν μια εντυπωσιακή βραδινή συλλογή που ξεχειλίζει ρομαντισμό και θηλυκότητα.

Fusion*

Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, η πιο νεανική και προσιτή συλλογή Fusion, προτείνει ένα ευρηματικό μείγμα από ιδιαίτερα μοτίβα, vintage και ρομαντικά στοιχεία. Το κοριτσίστικο στυλ συναντά το μιλιτέρ ενώ διακοσμητικά στοιχεία και πολυτελείς υφές δημιουργούν ανατρεπτικούς συνδυασμούς με παιχνιδιάρικη γοητεία.

Καταστήματα Monsoon

Εμπορικό Κέντρο The Mall, Μαρούσι τηλ. 210-6300275

Εμπορικό Κέντρο Mediterranean Cosmos, Πυλαία, Θεσσαλονίκη τηλ.2310-475869

Εμπορικό Κέντρο My Mall, Ζακάκι, Λεμεσός, Κύπρος τηλ. 00357-25812565

* Η συλλογή Fusion διατίθεται μόνο στο κατάστημα Monsoon στο The Mall

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr