Levis® Engineered Jeans.“Can’t stop Levi’s® from engineering…” Έχουν περάσει ήδη δέκα χρόνια από τότε που η Levi's® λανσάρισε για πρώτη φορά μια νέα και ανατρεπτική σειρά για τον άνδρα και τη γυναίκα, τα Levis® Engineered Jeans! Στο πέρασμα του χρόνου, οι αλλαγές διαδέχτηκαν η μία την άλλη και σήμερα η Levi's® παρουσιάζει την ανανεωμένη σειρά ρούχων LEJ, αποκλειστικά και μόνο για τον άνδρα, από την κολεξιόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2010.

Η έμπνευση και ο σκοπός της σειράς LEJ ήταν και συνεχίζει να είναι ένας! Απέραντη ελευθερία και άνεση στην κίνηση αυτού που τα φοράει! Για το λόγο αυτό, οι σχεδιαστές ρούχων της Levi's® δημιούργησαν μια σειρά η οποία περιλαμβάνει μια ιδιαίτερη γκάμα από jeans, tees, shirts και jackets τα οποία προσφέρουν μια μοναδική ευελιξία και «χαλαρότητα» στην κίνηση, από το πρώτο λεπτό!

"The young...and the restless"

Απευθυνόμενη κυρίως σε όσους είναι ή επιλέγουν να παραμείνουν νέοι, η σειρά LEJ περιλαμβάνει μοναδικά κομμάτια άνω ένδυσης τα οποία χαρακτηρίζονται από πολύ μοντέρνες και έντονες στάμπες καθώς και ζωηρά χρώματα, τα οποία εκφράζουν απόλυτα το ανήσυχο πνεύμα των Levi's® wearers!

"Twisted Legs"

lej_levis

Με τη χαρακτηριστική στραβή ραφή, που ξεκινάει από το μπροστινό και συνεχίζει στο πίσω μέρος, τα jean παντελόνια της σειράς LEJ, αποκτούν μια «τρισδιάστατη» μορφή, η οποία φαίνεται σε κάθε κίνηση του σώματος. Σε loose, regular ή slim γραμμή, τα LEJ παντελόνια ξεχωρίζουν για το άνετο και αυθεντικό street wear στιλ τους! Time capsule: Ο πρώτος κωδικός LEJ παντελονιού, που δημιουργήθηκε, ήταν ο κωδικός 002. Στην ουσία, οι σχεδιαστές της Levi's® πήραν το πασίγνωστο 501® jean, το άνοιξαν, το ξέραψαν και το ξανά - έραψαν με τη χαρακτηριστική πλέον στραβή ραφή που συναντάται σε όλα τα LEJ παντελόνια.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr