Accessorize GEISHAΌπως προσδίδει και το όνομά της, η συλλογή Geisha πηγάζει από ένα θηλυκό Oriental look, επιστρέφοντας σε μία lady-like κομψότητα. Εμπνευσμένη από Ιαπωνικά vintage kimonos, όμορφα Asian patchworks και εξωτικά κολάζ σε prints, η συλλογή συνδυάζει τους απαλούς τόνους και το μοντέρνο styling.

Ποικιλία μεταμφιέσεων στις τσάντες. Από υφασμάτινες totes και διακριτικά satchel σε σχήμα κουτιού μέχρι vintage clutches με θήκες για τα χέρια, που είναι σα να βγήκαν μόλις από αντίκα-κουτί θησαυρού. Τα κοσμήματα έχουν ένα ζωηρό αντίκτυπο με statement collars, με σταγόνες antique gold και απαλούς τόνους από σμαραγδένιες πέτρες, κομμάτια από μαύρα νήματα και φουντάκια. Θεϊκά Oriental blossoms και κολακευτικά prints από πεταλούδες είναι ζωγραφισμένα σε μεταξένια φουλάρια, ενώ οι ζώνες δίνουν έμφαση στις αλυσίδες και τα σκοινιά, που ήρθαν να προσθέσουν extra διακοσμητική δόση σε φορέματα ίσιας γραμμής, αντί να υπηρετούν απλά τον παραδοσιακό σκοπό μιας ζώνης. Ακόμα μία καινούρια πινελιά σε αυτό το Ανατολίτικο look είναι οι cute φιόγκοι μαλλιών σε πιστές αποχρώσεις του ξανθού και του καστανού, ιδανικοί για θηλυκούς κότσους, αλλά και για πιο τολμηρά looks, που θυμίζουν κάτι από Lady Gaga.

Accessorize GEISHAAccessorize GEISHAAccessorize GEISHA

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr