Accessorize DEBUTANTEH συλλογή Debutante είναι απόλυτα αντιπροσωπευτική της κλασικής Accessorize αισθητικής. Με κοριτσίστικη διάθεση, πασπαλισμένη με ζαχαρένια παστέλ χρώματα, η συλλογή εστιάζει σε θεματικά αξεσουάρ, ιδανικά για looks που παραπέμπουν στην πριγκίπισσα ή τη νύφη που κρύβεται σε κάθε γυναίκα.

Αντανακλώντας τη νεανική ομορφιά και φρεσκάδα, η συλλογή σμίγει τις γλυκές χρωματικές παλέτες του rose pink, του ασημί και του περλέ. Τα κοσμήματα έχουν μία ιδιαίτερη ομορφιά και μία διακριτική ακτινοβολία, με πρωταγωνιστές τα κολιέ και τα chandelier σκουλαρίκια. Την παράσταση κλέβει το ασημί χρώμα, δημιουργώντας κομμάτια για τη νέα σεζόν εμπνευσμένα από νυφικά στοιχεία. Μέσα από τη συλλογή αναδύεται, επίσης και μία σειρά από clutches, με περίτεχνες χάντρες και διακοσμητικούς πολύτιμους λίθους. Στη συλλογή επιστρέφει η Amazing Phoebe Hardcase Clutch της προηγούμενης σεζόν, ανανεωμένη σε μια ζαχαρένια dusty pink απόχρωση. Για τα looks των ιδιαίτερων περιστάσεων, τα chic faschinators αποτελούν στοιχεία-κλειδιά στη συλλογή αυτή, προσδίδοντας μία vintage αίσθηση, όπως επίσης και οι ζακάρ πασμίνες που είναι το ιδανικό αξεσουάρ για την ολοκλήρωση μίας νυφικής εμφάνισης. Τα hair bandos και οι αξιοπρόσεχτες, δραματικού ύφους, ζώνες που παραπέμπουν στη δεκαετία του 20, ολοκληρώνουν τη συλλογή.

Accessorize DEBUTANTEAccessorize DEBUTANTEAccessorize DEBUTANTE

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr