Η νέα σειρά ταξιδιωτικών οδηγών “ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ” των Εκδόσεων ΟΡΑΜΑ εμπλουτίστηκε με δυο νέους τίτλους, τον “Ξεναγό Ευρώπη – Μεγάλα Ταξίδια με Χαμηλό κόστος" και τον “Ξεναγό Νορβηγία".Η νέα σειρά ταξιδιωτικών οδηγών "ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ" των Εκδόσεων ΟΡΑΜΑ εμπλουτίστηκε με δυο νέους τίτλους, τον "Ξεναγό Ευρώπη – Μεγάλα Ταξίδια με Χαμηλό κόστος" και τον "Ξεναγό Νορβηγία". Ακολουθήστε τις συμβουλές του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου μέσα από της σελίδες του "Ξεναγού Ευρώπη" για να ανακαλύψτε τη Γηραιά Ήπειρο και να έχετε πραγματικά "Μεγάλα Ταξίδια με Χαμηλό Κόστος".

Μάθετε για το πως θα οργανώσετε το ταξίδι σας σωστά ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες σας, πως θα μετακινηθείτε στην Ευρώπη, αλλά και ποιες είναι οι καλύτερες διαδρομές, που θα πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσετε. Τέλος, πάρτε μια ιδέα για την κουλτούρα, τα ήθη, τον πολιτισμό και τις καλύτερες κουζίνες, καθώς και τον τρόπο που θα επικοινωνήσετε ανά την Ευρώπη...

Η νέα σειρά ταξιδιωτικών οδηγών “ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ” των Εκδόσεων ΟΡΑΜΑ εμπλουτίστηκε με δυο νέους τίτλους, τον “Ξεναγό Ευρώπη – Μεγάλα Ταξίδια με Χαμηλό κόστος" και τον “Ξεναγό Νορβηγία".Η Νορβηγία, ο "δρόμος προς το Βορρά", μας προσφέρει τα πιο εντυπωσιακά τοπία στην Ευρώπη. Μια χώρα που κρατά καλά κρυμμένο έναν ιδιότυπο "εξωτισμό", μια διαφορετικότητα που εκφράζεται με τα ταπεινά πολύχρωμα σπιτάκια να είναι σκορπισμένα στα πιο απομακρυσμένα και επιβλητικά φιορδ. Μοναδικές οδικές διαδρομές, φυσιολατρικές δραστηριότητες, μαγευτικάακτοπλοϊκά περάσματα, ψαροχώρια και παγετώνες, στολίδια ενός τόπου με κατοίκους φιλόξενους,κληρονόμους των περήφανων Βίκινγκς. Ο "Ξεναγός Νορβηγία" του Δημήτρη Σαρρή θα σας εμπνεύσει σίγουρα για τον επόμενο ταξιδιωτικό σας στόχο!Στους δύο Ξεναγούς, Ευρώπη και Νορβηγία θα βρείτε επίσης χρήσιμες και έγκυρες πληροφορίες και συμβουλές, καθώς και λεπτομερείς χάρτες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Για παραγγελίες επισκεφθείτε το online shop του Travel Bookstore κάνοντας κλικ εδώ

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr