Για εκείνους που αγαπούν το περπάτημα και θέλουν να γνωρίσουν την Αθήνα και τα προάστιά της περπατώντας και χρησιμοποιώντας μόνο μεταφορικά μέσα, όπως το μετρό, το τραμ και τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, σας προτείνουμε τον οδηγό που κυκλοφορεί από την εταιρεία Magic Hour Books, «ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ». Η ιδιαιτερότητα του οδηγού αυτού είναι ότι δεν έχει τη μορφή βιβλίου, αλλά αποτελείται από τριάντα κάρτες, μία για κάθε αυτόνομη διαδρομή. Έτσι ο οδηγός είναι χωρισμένος σε γειτονιές, τις οποίες μπορείτε να προσεγγίσετε χρησιμοποιώντας τα μέσα μαζικής μεταφοράς και να επισκεφτείτε διάφορα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος. Παράλληλα, θα βρείτε και προτάσεις για το πού μπορείτε να φάτε αλλά και να διασκεδάσετε στην κάθε διαδρομή. Ακολουθείστε τα βήματά του…Για εκείνους που αγαπούν το περπάτημα και θέλουν να γνωρίσουν την Αθήνα και τα προάστιά της περπατώντας και χρησιμοποιώντας μόνο μεταφορικά μέσα, όπως το μετρό, το τραμ και τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, σας προτείνουμε τον οδηγό που κυκλοφορεί από την εταιρεία Magic Hour Books, «ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ».

Η ιδιαιτερότητα του οδηγού αυτού είναι ότι δεν έχει τη μορφή βιβλίου, αλλά αποτελείται από τριάντα κάρτες, μία για κάθε αυτόνομη διαδρομή. Έτσι ο οδηγός είναι χωρισμένος σε γειτονιές, τις οποίες μπορείτε να προσεγγίσετε χρησιμοποιώντας τα μέσα μαζικής μεταφοράς και να επισκεφτείτε διάφορα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος.

Παράλληλα, θα βρείτε και προτάσεις για το πού μπορείτε να φάτε αλλά και να διασκεδάσετε στην κάθε διαδρομή.

Ακολουθείστε τα βήματά του...

 

Για παραγγελίες επισκεφθείτε το online shop του Travel Bookstore κάνοντας κλικ εδώ

Ιδανικός Ξεναγός ΗπείρουΣτο ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείο TravelBookstore, το πρόσφατο απόκτημα της εκδοτικής εταιρείας ΌΡΑΜΑ, οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν χάρτες, ταξιδιωτικούς οδηγούς και άλλα πολλά, για κάθε πιθανό προορισμό της Ελλάδος και του κόσμου. Για να γνωρίσετε όλα τα βιβλία που διαθέτει το Travel Bookstore, κάντε κλικ πάνω στο λογότυπο της εταιρίας

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr