Ξεπερνώντας τους συνηθισμένους χάρτες αναρτήσεως σχολικού τύπου, που είναι τυπωμένοι σε χαρτί και κρέμονται με πηχάκια στον τοίχο, ήρθε τώρα η πιο επαγγελματική και κομψή λύση που θα δώσει ξεχωριστό κύρος στον επαγγελματικό σας χώρο: οι επιτοίχιοι μαγνητικοί χάρτες με κορνίζα σε διάσταση 1,00 Χ 1,40 cm και κατά παραγγελία σε επιθυμητές διαστάσεις. Ιδανικοί για μεσιτικά γραφεία, εταιρίες διανομών, αλυσίδες επιχειρήσεων, ταξιδιωτικά πρακτορεία και πολλές άλλες επιχειρήσεις που θέλουν να παρακολουθούν τις πωλήσεις τους, την επέκτασή τους, το δίκτυό τους, να χαράσουν διαδρομές κ.α. σε κάθε περιοχή της Ελλάδας αλλά και σε όλο τον κόσμοΞεπερνώντας τους συνηθισμένους χάρτες αναρτήσεως σχολικού τύπου, που είναι τυπωμένοι σε χαρτί και κρέμονται με πηχάκια στον τοίχο, ήρθε τώρα η πιο επαγγελματική και κομψή λύση που θα δώσει ξεχωριστό κύρος στον επαγγελματικό σας χώρο: οι επιτοίχιοι μαγνητικοί χάρτες με κορνίζα σε διάσταση 1,00 Χ 1,40 cm και κατά παραγγελία σε επιθυμητές διαστάσεις.

Ιδανικοί για μεσιτικά γραφεία, εταιρίες διανομών, αλυσίδες επιχειρήσεων, ταξιδιωτικά πρακτορεία και πολλές άλλες επιχειρήσεις που θέλουν να παρακολουθούν τις πωλήσεις τους, την επέκτασή τους, το δίκτυό τους, να χαράσουν διαδρομές κ.α. σε κάθε περιοχή της Ελλάδας αλλά και σε όλο τον κόσμο!

Οι χάρτες είναι τυπωμένοι σε πλαστικοποιημένο PVC εφαρμοσμένο σε ειδική μαγνητική επιφάνεια, ενώ η στιβαρή και ανθεκτική κατασκευή έχει ξύλινη πλάτη και ολοκληρώνεται με φαρδιά μοντέρνα κορνίζα. Δυνατότητα επισήμανσης με χρωματιστά μαγνητάκια ή με μαρκαδόρο λευκού πίνακα που σβήνεται εύκολα και υπάρχει σε όλα τα καταστήματα γραφικής ύλης.Μια ακόμα καινοτομία ποιότητας από τις Εκδόσεις ΟΡΑΜΑ.

Για παραγγελίες επισκεφθείτε το online shop του Travel Bookstore κάνοντας κλικ εδώ

Ιδανικός Ξεναγός ΗπείρουΣτο ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείο TravelBookstore, το πρόσφατο απόκτημα της εκδοτικής εταιρείας ΌΡΑΜΑ, οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν χάρτες, ταξιδιωτικούς οδηγούς και άλλα πολλά, για κάθε πιθανό προορισμό της Ελλάδος και του κόσμου. Για να γνωρίσετε όλα τα βιβλία που διαθέτει το Travel Bookstore, κάντε κλικ πάνω στο λογότυπο της εταιρίας

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr