Ο γύρος του κόσμου σε 80 χώρεςΈνας μοναδικός ταξιδιωτικός οδηγός για τις πέντε ηπείρους, από μια έμπειρη tour leader, Εύη Δημητριάδου. Ένα σεργιάνι στην ιστορία, τη γεωγραφία, τα αξιοθέατα, τον τρόπο ζωής, τις αγορές, την τοπική κουζίνα, τα ξενοδοχεία και κυρίως την αίσθηση κάθε προορισμού.

Μέσα από τις σελίδες του εύχρηστου αυτού οδηγού θα ταξιδέψετε από το πολυπολιτισμικό Λονδίνο ως την Παταγονία των πάγων, από το αποικιακό και ιστορικό Περού των Ίνκας ως την Περσία των τεχνών, το μυστικιστικό Θιβέτ ή την ασύλληπτης φυσικής ομορφιάς Γαλλική Πολυνησία.

Στο τέλος του βιβλίου, ένα ψυχολογικό-ταξιδιωτικό τεστ βοηθάει τον αναγνώστη να ανακαλύψει ποιοι προορισμοί του ταιριάζουν, ενώ το παράρτημα που αναφέρει την κατάλληλη εποχή για κάθε χώρα θα τον διευκολύνει στην επιλογή του χρόνου.

Απόσταγμα εκατοντάδων ταξιδιών σε περισσότερες από 80 χώρες και 500 πόλεις, το βιβλίο απευθύνεται σε όσους ταξιδεύουν, είτε για ψυχαγωγία είτε για δουλειά, σ' εκείνους που ονειρεύονται ταξίδια και σ' όλους αυτούς που θέλουν να γνωρίσουν τον κόσμο.

Ο δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης σημειώνει στο οπισθόφυλλο: "Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί γεννήθηκα σ' ένα χωριό στα Χανιά και όχι στην Ινδία ή το Περού. Διαβάζοντας ή μάλλον κάνοντας το γύρο του κόσμου σε 80 χώρες, με οδηγό την Εύη, τα ερωτήματά μου πολλαπλασιάστηκαν".

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr