Το λάδι αναζωογόνησης με ρόδι έχει δημιουργηθεί ώστε να προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες της επιδερμίδας μετά τα 40. Τα πολύτιμα συστατικά του, όπως έλαιο σπόρων ροδιού ή  έλαιο μακαντάμια, περιποιούνται και υποστηρίζουν το δέρμα, ώστε να ακτινοβολεί από ομορφιά. Λόγω της υψηλής αντιοξειδωτικής δράσης του προστατεύει από τις επιδράσεις του περιβάλλοντος, που οδηγούν στη δημιουργία ελευθέρων ριζών. Ακόμη, ενισχύει την ανανέωση των κυττάρων και επαναφέρει την ισορροπία της υγρασίας της επιδερμίδας, η οποία γίνεται αισθητά πιο λεία και ελαστική. Με τον τρόπο αυτό προλαμβάνεται η πρόωρη γήρανση. Ένα απαλό, αισθησιακό και  θηλυκό άρωμα  ολοκληρώνει την εμπειρία της περιποίησης. Ιδανικό για μασάζ ή/και για την καθημερινή περιποίηση μετά το μπάνιο ή το ντους.Για την καθημερινή περιποίηση του σώματος, το (αθλητικό) μασάζ, για χαλάρωση ή απλά για να καλομάθετε τον εαυτό σας: για υγιές, όμορφο δέρμα – κάθε μέρα... εμπιστευθείτε τη Weleda. Νέα πρόταση, το λάδι αναζωογόνησης με ρόδι...

Η βάση όλων των ελαίων σώματος Weleda είναι αγνά φυτικά έλαια. Παράγονται από σπόρους και καρπούς που έχουν ωριμάσει στον ήλιο και είναι το αποτέλεσμα δομικών βιολογικών διαδικασιών. Σε αντίθεση με τα ορυκτά έλαια, όπως π.χ. το παραφινέλαιο, τα φυτικά έλαια μπορούν να αναπτύξουν μία σχέση με το ζωντανό οργανισμό. Επίσης, δεν δημιουργούν κάποιο μανδύα που να φράζει το δέρμα. Έτσι το σώμα μπορεί να αναπνέει και να αναζωογονείται με εντελώς φυσικό τρόπο.

Η σύνθεση από πολύτιμα φυσικά συστατικά υποστηρίζει τις πολλαπλές λειτουργίες του δέρματος και ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας. Όλα τα έλαια σώματος Weleda είναι εξαιρετικά φιλικά προς το δέρμα, χωρίς συνθετικά αρώματα, χρώματα και συντηρητικά, χωρίς πρώτες ύλες με βάση τα ορυκτά έλαια και είναι δερματολογικά ελεγμένα.

Λάδι αναζωογόνησης με ρόδι

Το λάδι αναζωογόνησης με ρόδι έχει δημιουργηθεί ώστε να προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες της επιδερμίδας μετά τα 40. Τα πολύτιμα συστατικά του, όπως έλαιο σπόρων ροδιού ή  έλαιο μακαντάμια, περιποιούνται και υποστηρίζουν το δέρμα, ώστε να ακτινοβολεί από ομορφιά. Λόγω της υψηλής αντιοξειδωτικής δράσης του προστατεύει από τις επιδράσεις του περιβάλλοντος, που οδηγούν στη δημιουργία ελευθέρων ριζών. Ακόμη, ενισχύει την ανανέωση των κυττάρων και επαναφέρει την ισορροπία της υγρασίας της επιδερμίδας, η οποία γίνεται αισθητά πιο λεία και ελαστική. Με τον τρόπο αυτό προλαμβάνεται η πρόωρη γήρανση. Ένα απαλό, αισθησιακό και  θηλυκό άρωμα  ολοκληρώνει την εμπειρία της περιποίησης. Ιδανικό για μασάζ ή/και για την καθημερινή περιποίηση μετά το μπάνιο ή το ντους.Το λάδι αναζωογόνησης με ρόδι έχει δημιουργηθεί ώστε να προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες της επιδερμίδας μετά τα 40. Τα πολύτιμα συστατικά του, όπως έλαιο σπόρων ροδιού ή έλαιο μακαντάμια, περιποιούνται και υποστηρίζουν το δέρμα, ώστε να ακτινοβολεί από ομορφιά.
Λόγω της υψηλής αντιοξειδωτικής δράσης του προστατεύει από τις επιδράσεις του περιβάλλοντος, που οδηγούν στη δημιουργία ελευθέρων ριζών. Ακόμη, ενισχύει την ανανέωση των κυττάρων και επαναφέρει την ισορροπία της υγρασίας της επιδερμίδας, η οποία γίνεται αισθητά πιο λεία και ελαστική. Με τον τρόπο αυτό προλαμβάνεται η πρόωρη γήρανση. Ένα απαλό, αισθησιακό και θηλυκό άρωμα ολοκληρώνει την εμπειρία της περιποίησης. Ιδανικό για μασάζ ή/και για την καθημερινή περιποίηση μετά το μπάνιο ή το ντους.

*Διατίθενται σε φαρμακεία και καταστήματα πώλησης βιολογικών προϊόντων.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΕΛΟΒΑΡΗ Α.Ε., Τηλ. 2310 856 233, www.elovari.gr

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr