Ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης με Ιπποφάες από πιστοποιημένους αγρούς βιοδυναμικής καλλιέργειας της Τοσκάνης. Το ιπποφάες αποτελεί πλούσια πηγή φυσικής Βιταμίνης C καθώς και σημαντικών για τον οργανισμό και την επιδερμίδα αντιοξειδωτικών (Β-καροτίνη, φλαβονοειδή και βιταμίνης Ε).

Ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης με Ιπποφάες από πιστοποιημένους αγρούς βιοδυναμικής καλλιέργειας της Τοσκάνης. Περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας με την ολοκληρωμένη σειρά φροντίδας σώματος που περιλαμβάνει: κρεμοντούς, λάδι περιποίησης, γαλάκτωμα σώματος και κρέμα χεριών.

Το ιπποφάες αναζωογονεί και τονώνει τις αισθήσεις, ενισχύει τη φυσική ανάπλαση του δέρματος-έχει αντιγηραντικές ιδιότητες ενώ παράλληλα ξεκουράζει και ενυδατώνει τέλεια το δέρμα. Το λάδι σώματος με ιπποφαές, με χρήση μετά το ντους σε νωπή επιδερμίδα, τονίζει το μαύρισμα σας και το διατηρεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ενώ παράλληλα χαρίζει μοναδική λάμψη και ενυδάτωση στην επιδερμίδα σας! Το ιπποφάες αποτελεί πλούσια πηγή φυσικής Βιταμίνης C καθώς και σημαντικών για τον οργανισμό και την επιδερμίδα αντιοξειδωτικών (Β-καροτίνη, φλαβονοειδή και βιταμίνης Ε).

*Διατίθενται σε φαρμακεία και καταστήματα πώλησης βιολογικών προϊόντων.

Η Νο 1 επιλογή μεγάλων αθλητών και φυσιοθεραπευτών σε όλο τον κόσμο!

Αναζητήστε την νέα συσκευασία λάδι μασάζ άρνικα, στο διάφανο πουγκί σε συνδυασμό με την κρύα/ζεστή κομπρέσα σε μοναδική τιμή πακέτου!

Το λάδι για μασάζ με άρνικα της WELEDA, από ελεγχόμενες και πιστοποιημένες βιοδυναμικές καλλιέργειες, είναι το πιο γνωστό λάδι σώματος και η Νο 1 επιλογή μεγάλων αθλητών παγκοσμίως! Αναζητήστε την νέα συσκευασία λάδι μασάζ άρνικα, στο διάφανο πουγκί σε συνδυασμό με την κρύα/ζεστή κομπρέσα σε μοναδική τιμή πακέτου!

Τα πολύτιμα συστατικά του, η καταπραϋντική άρνικα και το θερμαντικό ελαιόλαδο, προκαλούν υπεραιμία, ανακουφίζουν από ρευματικούς πόνους και πόνους μυών και εξαρθρώσεων υποστηρίζοντας παράλληλα τις φυσικές λειτουργίες του δέρματος.

Ένα εξαιρετικής ποιότητας 100% φυσικό προϊόν, ιδανικό τόσο για την προθέρμανση όσο και για θεραπευτικό μασάζ μετά από άσκηση και αθλήματα. Η κρύα/ ζεστή κομπρέσα είναι εύκολη στη χρήση και σε ιδιαιτέρως πρακτικό μέγεθος για να την έχετε πάντα μαζί σας όταν την χρειάζεστε!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ WELEDA ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ > ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΕΛΟΒΑΡΗ Α.Ε.

ΤΗΛ. 2310 856 233, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.weleda.gr

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr