suite olympia bedroom-lowΕλάτε σε έναν μοναδικό προορισμό σε μια από τις πιο όμορφες γωνιές του Αργοσαρωνικού, στο γραφικό Γαλατά Τροιζηνίας. Το Arcadia Suites & Spa μπορεί να αποτελέσει για εσάς την αφορμή για ένα μαγικό ταξίδι περιπέτειας και νέων εμπειριών στις ομορφιές των γύρω περιοχών. Έτσι, η χαλάρωσή σας μπορεί να συνδυαστεί και με όση ησυχία αλλά και όση περιπέτεια θέλετε! Με τη διακριτική και άνετη φιλοξενία του το Arcadia Suites & Spa αποτελεί ένα παραμυθένιο περιβάλλον κατάλληλο για τα ρομαντικά ταξίδια σας τόσο κοντά σας μα και τόσο μακριά από την καθημερινότητα σας και σας περιμένει για να απογειώσει τη διάθεση σας και να σας προσφέρει όμορφες αναμνήσεις.

Mια επίσκεψη στο Arcadia Suites & Spa σας επιφυλάσσει ένα πλήθος από τρυφερές, ρομαντικές στιγμές. Η καταπληκτική θέα από τις σουίτες θα σας μαγέψει, η άνεση και η απαράμιλλη αισθητική που χαρακτηρίζει κάθε γωνιά θα σας ενθουσιάσει, οι υπηρεσίες SPA θα σας χαλαρώσουν και ένα ποτήρι παγωμένη σαμπάνια υπό το ειδυλλιακό φως των κεριών παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας ταξιδέψει. Το κερασάκι στην τούρτα των παροχών είναι οι εξατομικευμένες (prive) υπηρεσίες που παρέχονται, με την υπόσχεση να σας κακομάθουν. Στις 6 πολύ άνετες σουίτες, θα σας σερβίρουν πρωινό στο σαλόνι ή στη βεράντα σας, θα οργανώσουν μασάζ υπό το φως των κεριών, ενώ υπάρχει η δυνατότητα για ένα συναρπαστικό καλωσόρισμα με σαμπάνια, λουλούδια, φρούτα, κεριά, στην περίπτωση που θέλετε να κάνετε κάποια ευχάριστη έκπληξη στον/ στη σύντροφό σας.

Spa & Wellness

olympiaΣτο Arcadia Suites & Spa θα έχετε μια μοναδική ευκαιρία για μια ρομαντική διαφυγή που θα φροντίσει το σώμα σας και θα απογειώσει τη διάθεση σας. Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα χορταστικό και υγιεινό πρωινό στο μπαλκόνι της σουίτας σας απολαμβάνοντας την καταπληκτική θέα. Ειδικά για εσάς που φροντίζετε το σώμα σας και τη γραμμή σας, ετοιμάζουμε το Arcadia Wellness Breakfast! Το Spa στο Arcadia Suites σχεδιασμένο για να σας χαρίζει ευεξία, να αγκαλιάσει όλες σας τις αισθήσεις και να σας ταξιδέψει στο κόσμο της απόλαυσης. Κολυμπήστε στην πισίνα, αναζωογονηθείτε με δυναμωτικά ροφήματα και τα διάσημα εσπεριδοειδή της περιοχής, απολαύστε χαμάμ, σάουνα, μασάζ, υδρομασάζ, αερομασάζ, και χρωματοθεραπείες που θα σας αναζωογονήσουν σε ένα περιβάλλον όπου όλα δείχνουν και είναι αρμονικά.

Αφετηρία για εκδρομές

poros-galatasΠεριπλανηθείτε στα γραφικά σοκάκια του Πόρου και του Γαλατά, περπατήστε στο περίφημο Λεμονοδάσος και γίνετε ένα με τη φύση. Αναπνεύστε το καθαρό αέρα της θάλασσας κάνοντας μια ρομαντική βόλτα στην προκυμαία του Γαλατά και δραπετεύστε για λίγο στην πραγματικότητα μιας άλλης εποχής. Με αφετηρία το συγκρότημα μας οργανώστε μικρές εκδρομές και γνωρίστε από κοντά τις ομορφιές της Πελοποννησιακής γης και του Αργοσαρωνικού. Επισκεφθείτε σε ελάχιστο χρόνο και με πάρα πολλές επιλογές για να φτάσετε με πλοίο, με ιπτάμενο δελφίνι ή με το αυτοκίνητό σας. Χωρίς να χρειάζεται κάποιον ιδιαίτερο προγραμματισμό, μπορείτε απλά και γρήγορα να φτάσετε σε μοναδικούς προορισμούς: Ύδρα, Σπέτσες, Αίγινα, Αγκίστρι, Ερμιόνη, Πόρτο Χέλι, Μέθανα, Επίδαυρο, στο ειδυλλιακό Ναύπλιο, τις Μυκήνες και σε πολλά άλλα υπέροχα μέρη της Πελοποννήσου και του Αργοσαρωνικού. Αφήστε το άρωμα Ελλάδας να πλημμυρίσει την ψυχή και το μυαλό σας και να σας συνεπάρει.

Ειδικές προσφορές για Νοέμβριο

arcadia-suit-spa1Πολυτελείς σουίτες από 55 έως 100 ευρώ, για 2 άτομα με πλούσιο πρωινό που σερβίρεται στη σουίτα ότι ώρα επιθυμείτε, Δωρεάν ΣΠΑ (πισίνα, τζακούζι, χαμάμ, σάουνα) και καλωσόρισμα στη σουίτα με 1 μπουκάλι κρασί και φρούτα! Επιπλέον, για κρατήσεις το Σαββατοκύριακο, διαμονή για 3 ημέρες και πληρώνετε τις 2. Για κρατήσεις τις καθημερινές, έξτρα δωρεάν μασάζ για 2 άτομα στις 2 νύκτες κ άνω.

Πληροφορίες και κρατήσεις:

Τηλ: 22980 42272, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Website: www.arcadiasuitesandspa.com

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr