Εξωτικά γαμήλια ταξίδιαΟ έρωτας ψηφίζει εξωτικούς προορισμούς και το COSMORAMA εξασφαλίζει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ταξιδιωτικά πακέτα που θα σας εντυπωσιάσουν με τις τιμές τους. Επιλέξαμε 5 δημοφιλείς εκδρομές για γαμήλια και σας τα παρουσιάζουμε.


Άμπου Ντάμπι, 5 ημέρες

Άμπου Ντάμπι ή αλλιώς «Το Μανχάταν» της Μέσης Ανατολής αποτελεί το αναπόσπαστο κομμάτι της γνωριμίας σας με τα Αραβικά Εμιράτα. Μία πόλη με ζηλευτή ομορφιά, καταπληκτικά πάρκα και κήπους. Σας προτείνουμε και σας εξασφαλίζουμε τις μεταφορές και την διαμονή σας σε επιλεγμένα ξενοδοχεία της πόλης ή σε κάποιο από τα πολυτελή παραθαλάσσια καταλύματα.

Τιμή για 4 νύχτες σε ξενοδοχείο 4*, από €570/ άτομο σε δίκλινο (επιπλέον οι φόροι)

Κράμπι, 8 ημέρες

Εξωτικά γαμήλια ταξίδιαΉρεμες θάλασσες εκπληκτικές παραλίες, πλούσιος θαλάσσιος βυθός, και ξενοδοχειακές μονάδες σε συνδυασμό με μια μαγευτική φύση συνθέτουν τον υπέροχο προορισμό που βρίσκεται 814 χλμ νότια της Μπανγκόκ. Στο Κράμπι, μπορείτε να φτάσετε εκεί οδικώς ή αεροπορικώς από την Μπανγκόκ και οδικώς μόνο από το Πουκέτ. Κατά μήκος της εκτεταμένης ακτής του Κράμπι υπάρχουν πολύ όμορφες παραλίες, κόλποι, ογκώδη ασβεστολιθικά βράχια που ξεπροβάλλουν μέσα από την θάλασσα και πολυάριθμα τροπικά νησιά τα περισσότερα των οποίων θεωρούνται εθνικά πάρκα.

Τιμή για 5 νύχτες στο Apasari Krabi 3*, από €580/ άτομο σε δίκλινο (+€200 φόροι)

Πατάγια 8 ημέρες

H Πατάγια βρίσκεται σε απόσταση μόνο 2 ώρες με το αυτοκίνητο, νοτιανατολικά της Μπανγκόκ. Χαρακτηριστικά του παραλιακού θέρετρου της Μπανγκόκ είναι οι καθαρές αμμώδεις παραλίες, τα καταπράσινα νερά που εναλλάσσονται με τα πλούσια δάση και την πυκνή ζούγκλα. Τα πολυτελή ξενοδοχεία, θα σας προσφέρουν μοναδική φιλοξενία. Τα εστιατόρια, η διασκέδαση και τα ψώνια κάνουν την Πατάγια τον τέλειο προορισμό διακοπών.

Τιμή για 5 νύχτες στο Amari Orhid Resort & Tower 4*, από €675/ άτομο σε δίκλινο (+€200 φόροι)

Άγιος Δομίνικος 9 ημέρες

Εξωτικά γαμήλια ταξίδιαΣτη θάλασσα της Καραϊβικής, κάπου μεταξύ Κούβας και Πουέρτο Ρίκο, βρίσκεται το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της περιοχής, μετά την Κούβα. Η πόλη του Σάντο Ντομίνγκο, κάποτε η πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας του Νέου Κόσμου, διατηρεί ζωντανά τα μνημεία από το ιστορικό παρελθόν της και είναι ο συνδυασμός της πλούσιας ιστορίας με την παρθένα φύση και την νέα πολυτέλεια που κάνουν την Δομινικανή Δημοκρατία ένα μοναδικό προορισμό. Ζήστε το όνειρο λοιπόν, στα σμαραγδένια νερά, στην ατελείωτη λευκή άμμο, κάτω από τους κοκοφοίνικες, σε παραλίες παγκοσμίως γνωστές για την ομορφιά τους: Πούντα Κάνα, Λας Σαλίνας, Μπόκα Τσίκα, Χουάν Ντόλιο, Μπαβάρο. Γιατί στον "παράδεισο" είναι πάντα καλοκαίρι!

Τιμή για 7 νύχτες στο Renaissance Jaragua Hotel & Casino 4*, από €1110/ άτομο σε δίκλινο (+€460 οι φόροι)

Μαλδίβες, 7 ημέρες

Τα μικρά νησιά του Ινδικού ωκεανού αποτελούν τον απόλυτο εξωτικό προορισμό των ταξιδιωτών που επιζητούν γαλαζοπράσινα νερά θαυμάσιες παραλίες και μοναδικές υποβρύχιες δραστηριότητες. Οι Μαλδίβες είναι ένα σύμπλεγμα από κατοικημένα και ακατοίκητα νησάκια με μεγαλύτερο το νησί του Μάλε όπου βρίσκεται και το Διεθνές αεροδρόμιο. Επίσης μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε την παραδοσιακή αγορά τοπικών προιόντων και το Μεγάλο Τζαμί της Παρασκευής. Ο τροπικός αυτός παράδεισος προσφέρεται για διακοπές όλο το χρόνο με θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 25 - 30 βαθμούς.

Τιμή για 5 νύχτες στο Paradise Island Resort 5*, από €1020/ άτομο σε δίκλινο (+€195 οι φόροι).

Σημείωση

Οι τιμές είναι ενδεικτικές και για να λάβετε συγκεκριμένη προσφορά θα πρέπει να έχετε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Για το πλήρες ταξιδιωτικό πακέτο αλλά και για όλες τις απαραίτητες συμβουλές απευθυνθείτε στο ταξιδιωτικό γραφείο.

Πληροφορίες & Κρατήσεις:

cosmorama_logo2

COSMORAMA, Λυκαβηττού 4, Αθήνα, τηλ. 210-36.42.707, Φαξ: 210-36.48.252, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.cosmorama-travel.gr

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr