Το The Lynx Mountain Resort έχει σχεδιάσει ένα πακέτο διαμονής για να ανακαλύψετε όλους τους λόγους για τους οποίους επιλέχθηκε από το National Geographic για την ειδική έκδοση «Lakes & Mountains 2024», ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία παγκοσμίως. Ζήστε κι εσείς την εμπειρία του The Lynx Mountain Resort στην καρδιά της φύσης και αποδράστε σε έναν πραγματικά φυσικό παράδεισο με ανεμπόδιστη θέα στη μαγευτική Φλώρινα, τα δάση και τα γύρω βουνά. Ανακαλύψτε το απόλυτο φθινοπωρινό και χειμερινό καταφύγιο, που επέλεξε το National Geographic, μέσα από ένα μοναδικό πακέτο διαμονής.

THE LYNX MOUNTAIN RESORTΦύση, ήσυχη πολυτέλεια, slow living, ευεξία, γαστρονομία και διάσημοι ελληνικοί αμπελώνες... Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς; Εμπνευστείτε από τις προτάσεις του National Geographic και απολαύστε:

  • Δύο διανυκτερεύσεις με πλούσιο πρωϊνό σε Deluxe Mountain View Room
  • Κανό και ποδήλατο στις πανέμορφες λίμνες Ζάζαρη και Χειμαδίτιδα. Κάνετε ψάρεμα – spinning, φωτογραφηθείτε με την ψαριά σας και ελευθερώστε τα ψάρια πίσω στη λίμνη.
  • Μενού γευσιγνωσίας τεσσάρων πιάτων στο εστιατόριο του ξενοδοχείου “Six Lakes” με ποτήρια κρασί από τρία εμβληματικά οινοποιεία του νομού.
  • Χαλαρωτικό μασάζ με προϊόντα από καρπό σταφυλιού της γαλλικής εταιρείας Vinesime, στο “White Mist Spa”.

THE LYNX VIEWΕπιλέγοντας το πακέτο “Step into Nature” θα ξεκινήσετε την ημέρα σας με τον καθαρό, κρυστάλλινο αέρα και ένα πλούσιο πρωινό που θα σας γεμίσει με ενέργεια. Εξερευνήσετε τις πανέμορφες λίμνες Ζάζαρη και Χειμαδίτιδα για ήσυχες διαδρομές με ασφαλή κανό και ποδήλατο. Οι λίμνες προσφέρονται για απολαυστικό ψάρεμαspinning, όπου θα φωτογραφηθείτε με την ψαριά σας και θα ελευθερώσετε τα ψάρια πίσω στη λίμνη.

Στο ζεστό καταφύγιό σας, στο The Lynx Mountain Resort, θα χαλαρώσετε στο πολυτελές White Mist Spa με μασάζ από προϊόντα της γαλλικής εταιρείας Vinesime, με δραστικό ενεργό συστατικό το εκχύλισμα από την ποικιλία Pinot Noir της Βουργουνδίας, γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες. Θα γευθείτε ένα εξαιρετικό μενού τεσσάρων πιάτων στο Six Lakes Restaurant με θέα στα φώτα της βραδινής Φλώρινας. Η περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας είναι γνωστή για τη γαστρονομική της κληρονομιά, με ποικιλία από ποιοτικά και φρέσκα γαλακτοκομικά προϊόντα, κρέατα, λαχανικά, φρούτα και κρασιά. Απολαύστε μία γαστρονομική ξενάγηση στις τοπικές παραδόσεις μέσα από παραδοσιακές συνταγές με σύγχρονες πινελιές κι εξαιρετικές πρώτες ύλες, παρουσιασμένες σε ραφιναρισμένη εκδοχή. Κάθε πιάτο συνοδεύεται από ποτήρι κρασί που προέρχεται από τρία φημισμένα οινοποιεία της περιοχής, μία εισαγωγή στην οινική κληρονομιά του νομού.

DELUXE MOUNTAIN VIEW ROOMΟ νομός Φλώρινας αποτελεί έναν αγαπημένο φυσιολατρικό προορισμό που τόσο το φθινόπωρο, όσο και τον χειμώνα μεταμορφώνεται σ ’ένα αληθινό παραμύθι της φύσης. Οι ορεινοί όγκοι, τα ποτάμια και οι λίμνες αγκαλιάζονται από τις ζεστές αποχρώσεις του πορτοκαλί, του χρυσού και του κόκκινου, ενώ τον χειμώνα όλο το τοπίο ντύνεται στα λευκά. Η Φλώρινα σε καλεί να χαθείς στην αγκαλιά της φύσης και να ζήσεις μια οπτική πανδαισία, μια εμπειρία γεμάτη θαλπωρή με ορμητήριο πάντα το THE LYNX MOUNTAIN RESORT.

Το THE LYNX MOUNTAIN RESORT είναι το μοναδικό πεντάστερο resort της ευρύτερης περιοχής της Φλώρινας. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο mountain resort στην καρδιά της φύσης, με φόντο τα καταπράσινα δάση & τα βουνά μιας περιοχής που, επάξια, αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς της Ελλάδος. Άρτια διακοσμημένα δωμάτια και σουίτες με πλήρεις παροχές και ύψιστα standards, μοναδικές γευστικές εμπειρίες στο must-visit εστιατόριο “Six Lakes” , που πήρε τη χαρακτηριστική ονομασία του από τις έξι λίμνες της περιοχής, αυθεντικές στιγμές χαλάρωσης στο state-of-the-art spa, εξωτερικό Jacuzzi, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο Technogym και, φυσικά, εντυπωσιακή θέα, συνδυάζουν την απαράμιλλη φιλοξενία με πλήθος συναρπαστικών δραστηριοτήτων!

The Lynx Mountain Resort: Λόφος Αγίου Παντελεήμονος, 53100 Φλώρινα
Tηλ.: 23854 40900, E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.thelynxresort.gr

WHITE MIST SPA

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr