Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε μιας ακόμη εντυπωσιακής σεζόν για τα KIVOTOS MYKONOS και KIVOTOS SANTORINI, και τα δύο ξενοδοχεία του Ομίλου βρέθηκαν στη λίστα του TOP WORLD HOTEL, μεταξύ των πιο πολυτελών και εμβληματικών επιλογών που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, τις μοναδικές εμπειρίες και την κορυφαία φιλοξενία τους. Τόσο το KIVOTOS MYKONOS όσο και το KIVOTOS SANTORINI είναι δύο μοναδικά ξενοδοχεία που προσφέρουν ανεπανάληπτες εμπειρίες στους επισκέπτες τους. Συνδυάζοντας την απόλυτη πολυτέλεια με την τοπική κουλτούρα και την αύρα του Αιγαίου, δημιουργούν αναμνήσεις που μένουν ανεξίτηλες στην καρδιά εκείνων που τα επισκέπτονται.

Kivotos Mykonos SuiteTOP WORLD HOTEL
Το Top World Hotel είναι μια συλλογή εκλεκτών ξενοδοχείων, επιλεγμένων για την άψογη εξυπηρέτηση, τις πολυτελείς ανέσεις και την προνομιακή τοποθεσία τους. Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας του οδηγού είναι η επιλογή ξενοδοχείων που δημιουργούν μοναδικές εμπειρίες και παρέχουν εξατομικευμένες υπηρεσίες. Κάθε ξενοδοχείο έχει επιλεγεί προσεκτικά για την κορυφαία ποιότητα και την ιδιαίτερη ατμόσφαιρά του. Κάθε ταξιδιώτης αξίζει μια μοναδική εμπειρία, γι' αυτό μόνο καταλύματα που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα αριστείας γίνονται μέλη του Top World Hotel.

Kivotos MykonosKIVOTOS MYKONOS
Με 31 χρόνια αδιάκοπης επιτυχίας, το KIVOTOS MYKONOS αποτελεί το πρώτο success story του Kivotos Group. Ήταν το πρώτο ξενοδοχείο που παρείχε private transfer με πολυτελή τζιπ στη Μύκονο, καθώς και το πρώτο ξενοδοχείο στο νησί με γήπεδο squash που αναγνωρίστηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Squash το 1993. Τρία χρόνια αργότερα, το 1996, ανακηρύχθηκε μάλιστα το πρώτο "Small Luxury Hotel" στην Ελλάδα, ενώ το 2006 έγινε το πρώτο μέλος των "Leading Hotels of the World" στις Κυκλάδες. Με την αναγνώρισή του από το Condé Nast Traveller ως ένα από τα Καλύτερα Ξενοδοχεία της Ελλάδας στα βραβεία "Readers’ Choice Awards 2018 & 2022", και την πρόσφατη συμπερίληψή του στο Michelin Guide και στη λίστα του TOP WORD HOTEL, η φήμη του KIVOTOS MYKONOS συνεχώς μεγαλώνει.

Kivotos SantoriniKIVOTOS SANTORINI
Μόλις πρόσφατα στη λίστα με τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία της Σαντορίνης από το FORBES, το KIVOTOS SANTORINI επέστρεψε για πέμπτη χρονιά, κερδίζοντας επάξια τον τίτλο «Ξενοδοχείο – Προορισμός» σε ένα νησί που είναι επιθυμία ζωής για πολλούς. Περιλαμβάνεται στο Michelin Guide, ως κορυφαίος προορισμός για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ποιότητα και σχεδιαστική καινοτομία. Το 2023, πέτυχε διπλή διάκριση ως Καλύτερο “Luxury Design Boutique Hotel” παγκοσμίως και “Best Degustation / Tasting Menu” στη Νότια Ευρώπη για το Mavro Restaurant στα WORLD LUXURY HOTEL AWARDS. Δικαιολογημένα, το Kivotos Santorini βρίσκεται στο TOP WORLD HOTEL, άλλη μία σπουδαία προσθήκη στις διακρίσεις που έχει λάβει στο πολύ σύντομο διάστημα λειτουργίας του.kivotos santorini gallery 4

 

 

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr