Το Royal Marmin Bay, Boutique & Art Hotel το πρώτο υψηλής ενεργειακής απόδοσης οικολογικά πράσινο ξενοδοχείο στην Ελλάδα σας καλεί να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες σε ένα ασφαλές, μη τοξικό περιβάλλον όπου η βιωσιμότητα συναντά την πολυτέλεια. Παρέχει όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες που οι φιλοξενούμενοι του θα περίμεναν από ένα υψηλής κλάσης ξενοδοχείο. Οι 5 τύποι πολυτελών δωματίων, οι 15 ιδιωτικές πισίνες και 1 μεγάλη κύρια πισίνα, τα δύο εστιατόρια, τα τρία bar και το παραδοσιακό καφενείο, το spa, καθώς και η πληθώρα δραστηριοτήτων αποτελούν μόνο κάποιους από τους λόγους για να το επισκεφθεί κανείς.

Με θέα τον δημοφιλή κόλπο του Μιραμπέλλο στην Ελούντα και χτισμένο αρμονικά μέσα στη φύση, το πέντε αστέρων Royal Marmin Bay, Boutique & Art Hotel αποτελεί πόλο έλξης και ιδανική επιλογή για σημαντικές προσωπικότητες που αναζητούν ηρεμία και χαλάρωση. Το πρώτο υψηλής ενεργειακής απόδοσης οικολογικά "πράσινο" ξενοδοχείο στην Ελλάδα, άνοιξε τις πόρτες του πριν λίγες μέρες και πολλές VIP προσωπικότητες το επισκέφθηκαν για τις διακοπές τους.

DSC01094aΉδη έχουν απολαύσει τις παροχές και τις υπηρεσίες του Royal Marmin Bay εξέχουσες προσωπικότητες όπως η διεθνούς φήμης σοπράνο Deborah Myers, η Marina Mantega, κόρη του οικονομολόγου πολιτικού και μέχρι πρότινος υπουργού οικονομικών της Βραζιλίας, ο Kyle Staib από την μεγάλη βρετανική εφημερίδα Daily Mail & Daily Online (travel editor) και ο Jan Kopecky, επαγγελματίας οδηγός rally που λαμβάνει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Rally (ERC).Σύμφωνα με τις κρατήσεις του ξενοδοχείου, τις επόμενες εβδομάδες αναμένονται και άλλοι VIP επισκέπτες που σίγουρα θα λατρέψουν το όμορφο Μιραμπέλλο και τις ομορφιές της Ελούντας.

DSC01079aΤο Royal Marmin Bay, Boutique & Art Hotel το πρώτο υψηλής ενεργειακής απόδοσης οικολογικά πράσινο ξενοδοχείο στην Ελλάδα σας καλεί να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες σε ένα ασφαλές, μη τοξικό περιβάλλον όπου η βιωσιμότητα συναντά την πολυτέλεια.

Παρέχει όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες που οι φιλοξενούμενοι του θα περίμεναν από ένα υψηλής κλάσης ξενοδοχείο. Οι 5 τύποι πολυτελών δωματίων, οι 15 ιδιωτικές πισίνες και 1 μεγάλη κύρια πισίνα, τα δύο εστιατόρια, τα τρία bar και το παραδοσιακό καφενείο, το spa, καθώς και η πληθώρα δραστηριοτήτων αποτελούν μόνο κάποιους από τους λόγους για να το επισκεφθεί κανείς.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr