Το Τμήμα Ξενοδοχειακών και Τουριστικών σπουδών του City Unity College προσφέρει, σε συνεργασία με το Cardiff Metropolitan University, προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Σκοπός των προγραμμάτων είναι να προσφέρουν εξειδικευμένες γνώσεις και επαγγελματικού επιπέδου εκπαίδευση ώστε να μπορούν οι απόφοιτοι να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες αυτού του απαιτητικού κλάδου.

Ο εκπαιδευτικός όμιλος City Unity College σε συνεργασία με την Ελβετική σχολή ALPINE CENTER και το CARDIFF METROPOLITAN UNIVERSITY της Μεγάλης Βρετανίας προσφέρουν υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκές σπουδές στον τομέα του Τουρισμού και της Φιλοξενίας. Τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα του City Unity College είναι καινοτόμα και εξελισσόμενα σύμφωνα με τις ανάγκες της σύγχρονης διεθνούς τουριστικής βιομηχανίας και την Ελβετική φιλοσοφία.

Τα προγράμματα σπουδών του Cardiff Metropolitan University και του Alpine Center συνδυάζουν τη θεωρητική με την πρακτική εκπαίδευση, σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, εξασφαλίζουν στους φοιτητές αμειβόμενη πρακτική εξάσκηση, ενώ το City Unity College στηρίζει τους αποφοίτους στην επαγγελματική τους πορεία σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της εγχώριας και διεθνούς τουριστικής βιομηχανίας.

Ο τουρισμός είναι ένας από τους ταχύτατα αναπτυσσόμενους τομείς της παγκόσμιας οικονομίας, προσφέροντας συνεχώς νέες θέσεις εργασίας, και οι σπουδές στα Τουριστικά και Ξενοδοχειακά προγράμματα του City Unity College είναι η επιλογή που θα σας παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που θα σας εξασφαλίσουν μια λαμπρή καριέρα.

Πληροφορίες: http://www.cityu.gr/

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr