active-hotels.jpegΛίγο πριν βγείτε στις παραλίες, ο Μάιος μοιάζει ο ιδανικός μήνας για να ανασυνταχτείτε και να χάσετε τα λίγα παραπανίσια κιλά. Μπορείτε να το πετύχετε κάνοντας ομαδικά ή ατομικά αθλήματα, καταδύσεις, γιόγκα, ακόμη και απλή πεζοπορία, συνδυάζοντας τις διακοπές σας με δράση και ενέργεια. Προμηθευτείτε τον κατάλληλο εξοπλισμό, επιλέξτε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο χαρακτήρα σας και καλή σας γυμναστική απόδραση, με οδηγούς τους καλύτερους personal trainers!!!!

Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr συγκέντρωσε και παρουσιάζει πέντε ξενοδοχεία γνωστά για τις υπηρεσίες άθλησης που προσφέρουν. Γιατί μερικές φορές η εκγύμναση πρέπει να αμπαλάρετε με λίγη δόση πολυτέλειας και έξω από τα συνηθισμένα... Φυσικά οι επιλογές είναι αμέτρητες, ειδικά στους τομείς καταδύσεων, γκολφ και πεζοπορίας στη φύση... Πάρτε μόνο μια γεύση, για να σας ξεσηκώσουμε από τη χειμερία νάρκη!

Καταδύσεις: Four Seasons Resort Sharm el Sheikh (Sharm el-Sheikh, Αίγυπτος)

fpo sha 141Ο χειμώνας έχει περάσει ανεπιστρεπτί και η Άνοιξη είναι ίσως η ιδανική εποχή για να πραγματοποιήσετε ένα ταξιδάκι στην Αίγυπτο. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου Four Seasons Resort Sharm el Sheikh, μόνο μοναδική μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς λούζεται από το φως του ήλιου και βρέχεται από τα νερά της Ερυθράς Θάλασσας. Το ξενοδοχείο παρέχει στους επισκέπτες του σχολή καταδύσεων αποκλειστικά για αυτούς. Να σημειωθεί ότι η Ερυθρά Θάλασσα θεωρείται ένας από τους καλύτερους προορισμούς κατάδυσης στον κόσμο, κυρίως λόγω της πλούσιας υποβρύχιας βλάστησης και ζωής. Βουτήξτε ανάμεσα σε χιλιάδες πολύχρωμα ψάρια, χελώνες και κοραλλιογενείς υφάλους. Στην περιοχή υπάρχουν 76 διαφορετικά σημεία κατάδυσης και τα περισσότερα από αυτά είναι μόλις λίγα λεπτά μακριά από το ξενοδοχείο.

Πεζοπορία: Sheraton Davos Waldhuus (Davos, Ελβετία)

waldhuus exteriorΜπορεί η Ελβετία να φημίζεται για τα χιονοδρομικά της κέντρα και την παράδοση στο σκι αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η μόνη δραστηριότητα που μπορούν να προσφέρουν τα ξενοδοχεία της περιοχής είναι αυτή. Απόδειξη το ξενοδοχείο Sheraton Davos Waldhuus, στο Davos, το οποίο προσφέρει μια σειρά από αθλητικές δραστηριότητες όπως πεζοπορία στα βουνά της περιοχής αλλά και εκδρομές με ποδήλατα για να απολαύσετε τη φύση. Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο μέσα στο δάσος και τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με το παραδοσιακό ελβετικό στυλ με έπιπλα απο ανοιχτόχρωμο ξύλο. Το γυμναστήριο του ξενοδοχείου είναι ανοιχτό 24 ώρες και εκεί θα σας περιμένει όποια ώρα και αν επιλέξετε να το επισκεφτείτε ο προσωπικός σας γυμναστής.

Γκολφ: Sheraton Salobre Golf Resort & Spa (Maspalomas, Ισπανία)

Γκολφ: Sheraton Salobre Golf Resort & Spa (Maspalomas, Ισπανία)Το ξενοδοχείο Sheraton Salobre Golf Resort & Spa στα Κανάρια Νησιά αποτελείται από 313 δωμάτια με θέα στη θάλασσα και με ένα από τα καλύτερα γήπεδα γκολφ της Ευρώπης. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα γκολφ και να παίξουν δίπλα στους καλύτερους αθλητές του ιδιαίτερου αυτού αθλήματος καθώς αρκετά συχνά το ξενοδοχείο φιλοξενεί τουρνουά γκολφ. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης γυμναστήριο, πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, χαμάμ, σπα, σαλόνι ομορφιάς και κομμωτήριο. Μια επιπλέον υπηρεσία του ξενοδοχείου είναι η υπηρεσία baby sitting για να μπορέσετε να χαρίσετε μια μέρα αναζωογόνησης στον εαυτό σας.

Ομαδικά αθλήματα: Aspria Ku’Damm (Βερολίνο, Γερμανία)

Ομαδικά αθλήματα: Aspria Ku’Damm (Βερολίνο, Γερμανία)Στο κέντρο του Βερολίνου το ξενοδοχείο Aspria Ku‘ Damm υπόσχεται να σας γυμνάσει και να σας βοηθήσει να βγείτε φέτος στην παραλία έχοντας το σώμα που ονειρεύεστε. Διαθέτει 42 in design δωμάτια, επιπλωμένα με απόλυτα φουτουριστική διάθεση. Αυτό που κάνει το ξενοδοχείο ξεχωριστό είναι το τεράστιο γυμναστήριο- σπα που διαθέτει, έκτασης 16,000 τετραγωνικών μέτρων. Στην υπηρεσία των επισκεπτών είναι, καθόλη τη διάρκεια της μέρας, 40 γυμναστές για να γυμνάσουν τους πελάτες του ξενοδοχείου. Αξίζει να επισκεφτείτε την 25 μέτρων πισίνα και να παίξτε μπάσκετ και indoors ποδόσφαιρο με τους υπόλοιπους ενοίκους.

Γκολφ: Le Touessrok, (Μαυρίκιος)

Γκολφ: Le Touessrok, (Μαυρίκιος)Ανατολικά της Μαδαγασκάρης, στο Trou d’Ouce-Bucht στο Μαυρίκιο μπορείτε να βρείτε το πεντάστερο ξενοδοχείο Le Touessrok. Το θέρετρο, το οποίο βρίσκεται σε μια φαντασμαγορική λιμνοθάλασσα, προσφέρει ευρύχωρες βίλες με θέα τον Ινδικό Ωκεανό. Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του είναι το γήπεδο γκολφ που διαθέτει, όπου οι επισκέπτες μεταφέρονται με ταχύπλοα σε ένα μικρό νησάκι το οποίο αποτελεί το γήπεδο του γκολφ, σχεδιασμένο από τον Bernhard Langer. Για επιπλέον χαλάρωση οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια μοναδική Robinson-Crusoe εμπειρία.

Εμπνεόμαστε και ενημερωνόμαστε από την www.trivago.gr

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr