Aν η σκέψη και μόνο να κοιμηθείτε σε μια σκηνή σας είναι αποκρουστική, ίσως δεν είδατε τις εντυπωσιακές τέντες του νέου συγκροτήματος boutique διαμονής, στη Βενετία. Φωλιασμένο σε μια πυκνόφυτη περιοχή γεμάτη δέντρα και λουλούδια, θα βρεθείτε αγκαλιασμένοι από τη φύση, χωρίς να χρειάζεται να απαρνηθείτε τίποτα από τις σύγχρονες ανέσεις. Τα καταλύματα που έχουν κτιστεί σε υπερυψωμένο ξύλινο δάπεδο, θα αποτελέσουν το φυσικό σας καταφύγιο λίγο έξω από τη Βενετία ή κοντά στις πόλεις Πάδοβα και Τρεβίζο.Aν η σκέψη και μόνο να κοιμηθείτε σε μια σκηνή σας είναι αποκρουστική, ίσως δεν είδατε τις εντυπωσιακές τέντες του νέου συγκροτήματος boutique διαμονής Glamping Canonici San Marco, στη Βενετία. Φωλιασμένο σε μια πυκνόφυτη περιοχή γεμάτη δέντρα και λουλούδια, θα βρεθείτε αγκαλιασμένοι από τη φύση, χωρίς να χρειάζεται να απαρνηθείτε τίποτα από τις σύγχρονες ανέσεις. Τα καταλύματα που έχουν κτιστεί σε υπερυψωμένο ξύλινο δάπεδο, θα αποτελέσουν το φυσικό σας καταφύγιο λίγο έξω από τη Βενετία (μόλις 30 χλμ.) ή κοντά στις πόλεις Πάδοβα και Τρεβίζο.

Το συγκρότημα διαθέτει 4 lodge 40 – 60 τετρ. μ., με δυνατότητα φιλοξενίας μεταξύ 2-6 ατόμων. Είναι ανοικτά όλο το χρόνο, διακοσμημένα με φίνο στιλ και έπιπλα που διάλεξαν με μεγάλο μεράκι οι ιδιοκτήτες Federico και Emanuela στα ταξίδια τους ανά τον κόσμο. Τίποτα δε θυμίζει τις συνηθισμένες σκηνές ή γιούρτες. Θα έχετε σαλόνι, ευρύχωρο λουτρό, πανέμορφη, πανοραμική θέα 360 μοιρών στα εκτενή χωράφια, ντους, ζεστό νερό, πορσελάνινα είδη μπάνιου.

Τα κρεβάτια έχουν ουρανό και κουνουπιέρες, τα έπιπλα είναι αντίκες που παραπέμπουν σε κλασικό στιλ, ωστόσο έχουν πανέμορφα συντηρηθεί και ταιριάζουν απόλυτα με τις ξύλινες ντουλάπες, τους εντυπωσιακούς καθρέπτες, τις αυθεντικές μπανιέρες εισαγωγής από Ην. Βασίλειο... Υψηλής ποιότητας λευκά ήδη, απαλές βαμβακερές πετσέτες, ποτήρια από Μουράνο, συσκευές για προετοιμασία καφέ ή τσαγιού, αλλά και Mini Fridge και παροχή ασύρματου ίντερνετ (wifi), αποικιακού στιλ ανεμιστήρες για το καλοκαίρι και θέρμανση το χειμώνα.Τα κρεβάτια έχουν ουρανό και κουνουπιέρες, τα έπιπλα είναι αντίκες που παραπέμπουν σε κλασικό αποικιακό στιλ, ωστόσο έχουν πανέμορφα συντηρηθεί και ταιριάζουν απόλυτα με τις ξύλινες ντουλάπες, τους εντυπωσιακούς καθρέπτες, τις αυθεντικές μπανιέρες εισαγωγής από το Ην. Βασίλειο... Υψηλής ποιότητας λευκά ήδη, απαλές βαμβακερές πετσέτες, ποτήρια από Μουράνο, συσκευές για προετοιμασία καφέ ή τσαγιού, αλλά και Mini Fridge και παροχή ασύρματου ίντερνετ (wifi), αποικιακού στιλ ανεμιστήρες για το καλοκαίρι και θέρμανση το χειμώνα, συμπληρώνουν την άνεση και την πολυτέλεια.

Κάθε lodge διαθέτει μια μεγάλη βεράντα, με ξαπλώστρες, τραπέζια και φαναράκια για ρομαντικά δειλινά, απολαμβάνοντας σαμπάνια και DOC Prosecco. Επιλέξτε μια διαδρομή στην ιστορία, μέσα από την αρμονία και την ειδυλλιακή θέση του καταλύματος και σίγουρα οι διακοπές σας θα σας μείνουν αξέχαστες.
Ημερήσια τιμή, € 250 - € 400.

Πηγή: http://www.unusualhotelsoftheworld.com

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr