Καταγγελίες. Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, σύσταση προς καταναλωτές.To ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ και η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ εξέδωσαν το παρόν δελτίο τύπου στις 31 Αυγούστου 2012 με Θέμα: Ενημέρωση καταναλωτών για την ιστοσελίδα http://www.prolaveto.com/

H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή στο πλαίσιο της ενημέρωσης και της προστασίας των οικονομικών συμφερόντων των καταναλωτών, ενημερώνει ότι κατόπιν σωρείας καταγγελιών καταναλωτών για τη λειτουργία της ιστοσελίδας http://www.prolaveto.com/ και πέραν των ενεργειών της ως προς τις αρμοδιότητες της, διαβίβασε το φάκελο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και ενημέρωσε σχετικώς την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή καλεί τους επισκέπτες της ιστοσελίδας πριν προχωρήσουν σε οποιαδήποτε αγορά να επικοινωνούν με τους φερόμενους ως συνεργάτες της προς επιβεβαίωση των αναγραφομένων σε αυτή.

ΠΗΓΗ: http://www.efpolis.gr/filesbase/1511_sitefile-10713.pdf

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr