Το Creta Maris Beach Resort υποστηρίζοντας τη νέα φιλοσοφία του ‘’Green Cretan All Inclusive’’ και στο πλαίσιο της οικολογικής του συνείδησης, βραβεύτηκε με Χρυσό μετάλλιο από τον διεθνή οργανισμό πιστοποίησης ‘’Τravelife’’. Απαραίτητη προυπόθεση για την απονομή αυτού του μεταλλίου, συνιστά η αυστηρή τήρηση όλων των κριτηρίων αειφορίας, η ενθάρρυνση του συνόλου για συμμετοχή σε ανάλογες περιβαλλοντικές ενέργειες και η τήρηση των κρατικών διαδικασιών σχεδιασμού.Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της χρονιάς το Creta Maris Beach Resort, στο πλαίσιο των οικολογικών ενεργειών του, τιμήθηκε με τη διεθνή πιστοποίηση  ‘’Green Key 2012’’.  Η αναγνώριση των προσπαθειών τους, κάνει περήφανους και ενθαρρύνει ακόμα περισσότερο στη συνέχιση των ενεργειών τους για τη διαφύλαξη του περιβάλλοντος.Το Creta Maris Beach Resort υποστηρίζοντας τη νέα φιλοσοφία του ''Green Cretan All Inclusive'' και στο πλαίσιο της οικολογικής του συνείδησης, βραβεύτηκε με Χρυσό μετάλλιο από τον διεθνή οργανισμό πιστοποίησης ''Τravelife''.

Απαραίτητη προυπόθεση για την απονομή αυτού του μεταλλίου, συνιστά η αυστηρή τήρηση όλων των κριτηρίων αειφορίας, η ενθάρρυνση του συνόλου για συμμετοχή σε ανάλογες περιβαλλοντικές ενέργειες και η τήρηση των κρατικών διαδικασιών σχεδιασμού.Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της χρονιάς το Creta Maris Beach Resort, στο πλαίσιο των οικολογικών ενεργειών του, τιμήθηκε με τη διεθνή πιστοποίηση ''Green Key 2012''. Η αναγνώριση των προσπαθειών τους, κάνει περήφανους και ενθαρρύνει ακόμα περισσότερο στη συνέχιση των ενεργειών τους για τη διαφύλαξη του περιβάλλοντος.

To ''Travelife'' είναι ένα διεθνές σύστημα πιστοποίησης, το οποίο βοηθά ξενοδοχεία και καταλύματα, να βελτιώσουν τον τρόπο διαχείρισης κοινωνικών και περιβαλλοντικών θεμάτων. Εφόσον τηρούνται τα αυστηρά κριτήρια βιωσιμότητας του ''Travelife'', απονέμεται ένα Χάλκινο, Ασημένιο ή Χρυσό βραβείο.

Το Creta Maris Beach Resort ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και λειτουργεί από το 1975. Έχει δυναμικότητα 675 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Spa, Children's Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr