Η airtickets.gr, τώρα free και στο android! Έχεις android; Έχεις airtickets! Τώρα μπορείς εύκολα να οργανώσεις το ταξίδι σου και μέσα από το android κινητό σου τηλέφωνο!

Επέλεξε ημερομηνίες, δες αποτελέσματα πτήσεων και ολοκλήρωσε την αγορά του εισιτηρίου σου! Πρώτη η airtickets.gr, μετέφερε στο κινητό σου τηλέφωνο όλο το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας www.airtickets.gr , δημιουργώντας ένα περιβάλλον το οποίο επιτρέπει την

* Αναζήτηση Πτήσεων

* Κράτηση θέσεων

* Αγορά Αεροπορικών Εισιτηρίων.

Η εφαρμογή παρέχεται δωρεάν μέσω του Android Market και αποτελεί την πρώτη ελληνική εφαρμογή για αγορά αεροπορικών εισιτηρίων.

Τώρα, όπου και αν βρίσκεσαι, προγραμμάτισε το ταξίδι σου εύκολα και γρήγορα! Γιατί με ένα μόνο κλικ, το ταξίδι ξεκινάει και στο κινητό σου!

Η airtickets.gr, τώρα free και στο android! Το ταξίδι ξεκινάει στο κινητό σου!

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr