Διαγωνισμός ΦωτογραφίαςΠόσο καλός φωτογράφος είσαι; Τόσο ώστε να κερδίσεις το βραβείο των Great Hotels of the World; Διακοπές που θα σου μείνουν αξέχαστες για μια ζωή υπόσχεται η αλυσίδα Great Hotels of the World σε συνεργασία με το περιοδικό Amateur Photographer Magazine, στα πλαίσια του λανσαρίσματος της νέας συλλογής Pure Lifestyle Collections. Που ξέρεις... ίσως να είσαι εσύ ο νικητής/ η νικήτρια του διαγωνισμού και το επόμενο φωτογραφικό σουθέμα να είναι στη Νότιο Αφρική!

Θεματικές ενότητες:

1. What love looks like: Στείλε τις πιο ρομαντικές φωτογραφίες σιυ, που θα πλημμυρίσουν με αγάπη τις καρδιές των διοργανωτών (PURE ROMANCE)

2. Good enough to eat: Στείλε τις καλύτερες γκουρμέ φωτογραφίες σας και κάνε τους να τους ...τρέξουν τα σάλια... (PURE GOURMET)

3. Just do it! Στείλε τις καλύτερες φωτό με αθλήματα δράσης, έμπνευσέ τους να σηκωθούν από τα γραφεί, ανέβασε την αδρεναλίνη στα ύψη... (PURE LAKES & MOUNTAINS)

4. Pure relaxation: Στείλε φωτογραφία μιας στιγμής απόλυτης χαλάρωσης και ευεξίας (PURE SPA)

5. My weekend in a photo: αποτύπωσε με μια ματιά το σαββατοκύριακό σου στο φακό (PURE WEEKEND)

6. Appreciation of the past: Στείλε φωτογραφία που αντανακλά την ομορφιά των χρόνων που πέρασαν (PURE HERITAGE)

7. Just married: Στείλε όμορφες γαμήλιες φωτογραφίες που θα τους μεταδώσουν τη χαρά της ημέρας (PURE HONEYMOON)

8. Hole in one: για τους λάτρεις του γκολφ, στείλε φωτογραφία από κάποιο όμορφο και εντυπωσιακό γήπεδο του γκολφ (PURE GOLF)

9. Art in your heart: απέδειξε με τη φωτογραφία σου τι σημαίνει "τέχνη" για σένα (PURE ART & DESIGN)

Για να καταλάβεις το σκεπτικό της καμπάνιας http://www.purehotelscollection.com/ αρκεί να δεις τις θεματικές ενότητες όπως παρουσιάζονται στην εταιρική αυτή ιστοσελίδα.

Το βραβείο

Αν επιλεγεί η φωτογραφία σου, κερδίζεις επτά διανυκτερεύσεις για δύο άτομα στη Νότιο Αφρική, ως εξής:
♦ 4 διανυκτερεύσεων σε πολυτελή σουίτα στο The Sandton Sun Hotel στο Γιοχάνεσμπουργκ με πρωινό
♦ 2 μασάζ Sea Whisperer
♦ 1 ρομαντικό δείπνο για δύο άτομα
♦ VIP check-in στη business σουίτα του ξενοδοχείου
♦ Μεταφορές από/ προς το αεροδρόμιο
♦ Υπηρεσίες VIP
Επίσης,
♦ 3 διανυκτερεύσεις στο Sabi Sabi Private Game Reserve
♦ Αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή από/ προς Γιοχάνεσμπουργκ προς τον ιδιωτικό αεροδιάδρομο προσγείωσης του Sabi Sabi
♦ Όλα τα γεύματα
♦ Δραστηριότητες Safari
♦ Ποτά και σνακ την ώρα του δειλινού
♦ Μια πολυτελή θεραπεία στο Amani Spa

Το βραβείο δεν περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια από/ προς Γιοχάνεσμπουργκ, φόρους αεροδρομίων, γεύματα (εκτός αν αναφέρεται), ταξιδιωτική ασφάλιση.

Μπες στο διαγωνισμό πατώντας εδώ

Εναλλακτικά, αν δεν έχεις λογαριασμό στο flickr, δήλωσε συμμετοχή στέλνοτας μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τις 24 Απριλίου 2011, με μια φωτογραφία μέγιστου μεγέθους 10MB, σε jpg. format και ανάλυση 300 dpi, προσδιορίζοντας για ποιά κατηγορία θέλεις να εκτιμηθεί η φωτογραφία σου. Φυσικά, στέλνεις πλήρη στοιχεία στα αγγλικά.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr