i-phone και οι κρατήσεις γίνονται στο πι και φι!H airtickets.gr μας κάνει μια ευχάριστη έκπληξη: τώρα μπορείτε εύκολα να οργανώσετε το ταξίδι σας και μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο! Επιλέξτε ημερομηνίες, δείτε αποτελέσματα πτήσεων και ολοκληρώστε την αγορά του αεροπορικού σας εισιτηρίου!

Πρώτη η airtickets.gr, επενδύοντας στην αιχμή της τεχνολογίας και σε λύσεις που απλοποιούν τη ζωή του σύγχρονου καταναλωτή, μετέφερε στο κινητό σας τηλέφωνο όλο το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας www.airtickets.gr , δημιουργώντας ένα περιβάλλον το οποίο επιτρέπει την ολοκλήρωση κράτησης και αγοράς αεροπορικού εισιτηρίου. 

Η εφαρμογή παρέχεται δωρεάν μέσω του ελληνικού App store και ήδη συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες top 25 δωρεάν εφαρμογές. 

Τώρα, όπου και αν βρίσκεστε, κλείστε τα αεροπορικά σας εισιτήρια εύκολα  και γρήγορα!

Γιατί με ένα μόνο κλικ, το ταξίδι ξεκινάει και στο κινητό σου!

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr