Μεγάλη ΒρεταννίαΤο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία κέρδισε μια πολύ σημαντική πανελλαδική διάκριση λαμβάνοντας το 1ο Εθνικό Βραβείο Εξυπηρέτησης Πελατών 2010 στην κατηγορία Ομάδα της Χρονιάς– Front Line. 

Η ‘Μεγάλη Βρεταννία’ παρουσίασε στην κριτική επιτροπή όλη την Φιλοσοφία, τις πρακτικές και τα συστήματα που εφαρμόζει αναφορικά με τα υψηλά επαγγελματικά πρότυπα της Αυθεντικής Ξεχωριστής Εξυπηρέτησης που προσφέρει στους πελάτες της. Μέρος της παρουσίασης ήταν και οι διαδικασίες αποτελεσματικής διαχείρισης αιτημάτων των πελατών της, η αξιολόγηση της ικανοποίησης των φιλοξενούμενων του ξενοδοχείου (μέσω συστημάτων όπως το ‘Guest Satisfaction Index’), η συνεχής εκπαίδευση και ανάπτυξη των δεξιοτήτων του προσωπικού, η καινοτομία των υπηρεσιών και προϊόντων του ξενοδοχείου καθώς και η εφαρμογή ‘άριστων πρακτικών’ (όπως το Operational Innovation, Butler Service, StarGuest κ.τ.λ.). 

Βασικός παράγοντας επιτυχίας του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία είναι το Ανθρώπινο Δυναμικό της.  Δέσμευσή του είναι η άριστη φιλοξενία και η εξυπηρέτηση των πελατών του χαρίζοντας τους ξεχωριστές αυθεντικές εμπειρίες.  Η συγκεκριμένη βράβευση είναι μια σημαντική αναγνώριση όλης αυτής της προσπάθειας. 

‘Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών’ είναι ένας νέος θεσμός που καθιερώνεται από φέτος, μέσω του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ). Στόχο έχει να επιβραβεύει όλους εκείνους που είναι αφοσιωμένοι στην εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και να προβάλει τις άριστες και καινοτόμες πρακτικές που ακολουθούν εταιρίες και οργανισμοί στην Ελλάδα. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν περίπου 100 εταιρίες, τόσο πολυεθνικές όσο και ελληνικές. Οι κριτικές επιτροπές αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων συγκροτήθηκαν από επιφανείς ακαδημαϊκούς και στελέχη επιχειρήσεων.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr