Kαταλαμβάνοντας μια εξαιρετική θέση στην καρδιά της Αθήνας, το Acropolis Secret Roof Garden Bar Restaurant είναι ένας γαστρονομικός θησαυρός που περιμένει να τον ανακαλύψετε. Ένα πολύ προσεγμένο μενού δημιουργημένο με τις καλύτερες πρώτες ύλες, "παντρεύει" την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με τη σύγχρονη δημιουργικότητα, συνοδεύεται από υπέροχα κρασιά και προσφέρεται με χαμόγελο και πρώτης ποιότητας σέρβις... Οι λάτρεις του εξαιρετικού φαγητού ξέρουν πια πού να κλείσουν το ραντεβού τους για απαράμιλλες καλοκαιρινές βραδιές μοναδικών γεύσεων.

Οι αυθεντικές, φρέσκες γεύσεις του Acropolis Secret θα ενθουσιάσουν ακόμα και τους πλέον απαιτητικούς ουρανίσκους. Το απόλυτο γαστρονομικό μυστικό κρύβεται στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, σε μια μαγευτική ατμόσφαιρα, και περιμένει να το ανακαλύψετε.

  • Κρατήσεις: +30 210 92 80 100
  • Διεύθυνση: Roof Garden στο Divani Palace Acropolis, Παρθενώνος 19-25, Αθήνα
  • Ώρες λειτουργίας: 19:30 έως 01:30
  • IMG 20220601 204034

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr