Brownies ή Σοκολατόπιτα; Υγρό cake, Παρφέ ή Ρόφημα Ανανά με Σοκολάτα; Χάρη στη Sweete Stevia, το αγαπημένο φυσικό γλυκαντικό από το φυτό stevia, φτιάχνουμε και απολαμβάνουμε χωρίς τύψεις τους αγαπημένους μας σοκολατένιους πειρασμούς, που αποτελούν τις ιδανικές επιλογές για τους... Chocolate Lovers που αγαπούν τα γλυκά αλλά και τη γραμμή τους! Για τους λάτρεις της σοκολάτας, η Sweete Stevia μας προτείνει τις καλύτερες σοκολατένιες συνταγές σκέτη γλύκα, χωρίς τις περιττές θερμίδες της ζάχαρης! Ανακαλύψτε τις πέντε απολαυστικές γλυκές δημιουργίες του pastry chef Δημήτρη Οικονομίδη, που κρύβονται στο ηλεκτρονικό Cookbook της Sweete Stevia

Brownies ή Σοκολατόπιτα; Υγρό cake, Παρφέ ή Ρόφημα Ανανά με Σοκολάτα; Χάρη στη Sweete Stevia, το αγαπημένο φυσικό γλυκαντικό από το φυτό stevia, φτιάχνουμε και απολαμβάνουμε χωρίς τύψεις τους αγαπημένους μας σοκολατένιους πειρασμούς, που αποτελούν τις ιδανικές επιλογές για τους... Chocolate Lovers που αγαπούν τα γλυκά αλλά και τη γραμμή τους! Για τους λάτρεις της σοκολάτας, η Sweete Stevia μας προτείνει τις καλύτερες σοκολατένιες συνταγές σκέτη γλύκα, χωρίς τις περιττές θερμίδες της ζάχαρης! Ανακαλύψτε τις πέντε απολαυστικές γλυκές δημιουργίες του pastry chef Δημήτρη Οικονομίδη, που κρύβονται στο ηλεκτρονικό Cookbook της Sweete Stevia (http://bit.ly/2l7OaGN) και ενδώστε χωρίς τύψεις στον πιο γλυκό πειρασμό, που κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί!

Ανακαλύψτε τις πέντε απολαυστικές γλυκές δημιουργίες του pastry chef Δημήτρη Οικονομίδη, που κρύβονται στο ηλεκτρονικό Cookbook της Sweete Stevia.Μπείτε τώρα στο site της www.sweetestevia.gr και τη σελίδα της στο facebook www.facebook.com/Sweete.Stevia & instagram @Sweete Stevia και ανακαλύψτε όλα τα οφέλη του αγαπημένου σας φυσικού γλυκαντικού, tips που θα σας μάθουν έξυπνους τρόπους για να αντικαταστήσετε τη ζάχαρη στην καθημερινότητά σας καθώς και μια σειρά από συνταγές για επιδόρπια, dressings και cocktails που θα σας συναρπάσουν.

Η Sweete Stevia διατίθεται:
- σε συσκευασία Sweete 100 δισκίων που διαλύονται εύκολα σε κρύα και ζεστά ροφήματα για να απολαμβάνετε...κάθε γλυκιά στιγμή, όπου και αν βρίσκεστε.
- σε κουτί Sweete των 100 sticks (μερίδες) σε κρυσταλλική μορφή, με κάθε μερίδα να ισοδυναμεί με ένα κουταλάκι ζάχαρης.
- σε σακουλάκι Sweete 150γρ σε κρυσταλλική μορφή για ροφήματα και γλυκά , το οποίο περιέχει ειδικό κουταλάκι μεριδοποίησης.

Η νέα Sweete Stevia στην κρυσταλλική της μορφή περιέχει τον γλυκοζίτη στεβιόλης Reb-Α σε ακόμη μεγαλύτερη καθαρότητα 98% και ακόμη πιο γλυκιά γεύση και απαράμιλλη ποιότητα

Sweete Stevia
H Sweete είναι επιτραπέζιο γλυκαντικό από το φυτό stevia, με εξαιρετική γεύση χωρίς θερμίδες. Η φυσική γλυκιά της γεύση την καθιστά ιδανική επιλογή για όσους προσέχουν τη διατροφή τους και επιθυμούν να αντικαταστήσουν τη ζάχαρη και τα τεχνητά γλυκαντικά με ένα γλυκαντικό φυσικής προέλευσης. H Sweete διατίθεται στα φαρμακεία από την εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ. ενώ πλέον μπορείτε να τη βρείτε διαθέσιμη στη μεγάλη αλυσίδα σουπερμάρκετ METRO, η οποία δραστηριοποιείται τόσο στο χώρο της λιανικής πώλησης με τα καταστήματα (My Market) όσο και στο χώρο της χονδρικής με τα καταστήματα (ΜΕTRO Cash & Carry).

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr