Η αγαπημένη ελληνική αλυσίδα εστίασης Focaccino πέρασε με επιτυχία την πρώτη φάση των φετινών European Business Awards και αναδείχθηκε σε National Champion στην κατηγορία "Customer Focus" με στόχο την τελική της διάκριση το καλοκαίρι του 2015. Η εταιρία διακρίθηκε ανάμεσα σε 24.000 επιχειρήσεις που έλαβαν μέρος συνολικά από 33 χώρες της Ευρώπης.  Τα European Business Awards διοργανώθηκαν φέτος για 8η συνεχή χρονιά με βασικό χορηγό την εταιρία RSM Greece, αποτελώντας έναν διαγωνισμό με υψηλά ποιοτικά κριτήρια. Η αξιολόγηση των συμμετεχόντων εταιριών και η ανάδειξη των National Champions πραγματοποιήθηκε από κριτική επιτροπή αποτελούμενη από διακεκριμένα πρόσωπα του ακαδημαϊκού και επιχειρηματικού κόσμου της Ευρώπης.

Η αγαπημένη ελληνική αλυσίδα εστίασης Focaccino πέρασε με επιτυχία την πρώτη φάση των φετινών European Business Awards και αναδείχθηκε σε National Champion στην κατηγορία "Customer Focus" με στόχο την τελική της διάκριση το καλοκαίρι του 2015. Η εταιρία διακρίθηκε ανάμεσα σε 24.000 επιχειρήσεις που έλαβαν μέρος συνολικά από 33 χώρες της Ευρώπης. Τα European Business Awards διοργανώθηκαν φέτος για 8η συνεχή χρονιά με βασικό χορηγό την εταιρία RSM Greece, αποτελώντας έναν διαγωνισμό με υψηλά ποιοτικά κριτήρια. Η αξιολόγηση των συμμετεχόντων εταιριών και η ανάδειξη των National Champions πραγματοποιήθηκε από κριτική επιτροπή αποτελούμενη από διακεκριμένα πρόσωπα του ακαδημαϊκού και επιχειρηματικού κόσμου της Ευρώπης.

Η Γενική Διευθύντρια της εταιρίας, Αφροδίτη Σωτηρίου δήλωσε σχετικά: «Η συγκεκριμένη διάκριση είναι ιδιαίτερα τιμητική, καθώς κατατάσσει την εταιρία Focaccino ανάμεσα στις ελληνικές επιχειρήσεις που διακρίνονται για τις ορθές πρακτικές λειτουργίας τους, την καινοτομία και τα αποτελέσματα που σημειώνουν, προβάλλοντας την ελληνική επιχειρηματικότητα σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ως εταιρία δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την ποιότητα, την άρτια εξυπηρέτηση και αδιαμφισβήτητα θα συνεχίσουμε να καλλιεργούμε τη ζεστασιά και τα χαμόγελα στα καταστήματά μας, καθώς θέλουμε η καρδιά των καταναλωτών να χτυπάει στο Focaccino για πάντα.»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των European Business Awards, Adrian Tripp ανέφερε: «Συγχαρητήρια στο Focaccino, είναι σημαντικό επίτευγμα η ανάδειξη σε National Champion και του ευχόμαστε καλή τύχη στην επόμενη φάση. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός έχει ως στόχο να εμπνεύσει τις επιχειρήσεις για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και να τις βοηθήσει να γίνουν πιο ανταγωνιστικές σε ευρωπαϊκό επίπεδο».
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας RSM International, Jean Stephens, επίσης δήλωσε: «Κάθε χρόνο η συγκεκριμένη διοργάνωση γίνεται πιο ανταγωνιστική καθώς όλο και περισσότερες επιχειρήσεις ανεξαρτήτου μεγέθους και τομέα δραστηριότητας επιλέγουν να λάβουν μέρος. Με τον ιδιαίτερα αυξημένο αριθμό συμμετοχών και χωρών, ο ανταγωνισμός στα φετινά βραβεία προβλέπεται να είναι ο πιο σκληρός μέχρι στιγμής. Πιστεύω ότι θα αποκτά όλο και περισσότερο ενδιαφέρον, καθώς προχωράμε στην επόμενη φάση.»

Η κριτική επιτροπή των European Business Awards θα παρακολουθήσει τα βίντεο που θα ετοιμάσουν οι National Champions για την επόμενη φάση και θα βραβεύσει τα καλύτερα σε κάθε κατηγορία με τον τιμητικό τίτλο «Ruban d'Honneur». Όσες επιχειρήσεις λάβουν τον τίτλο θα περάσουν στον μεγάλο τελικό του 2015, όπου όλοι οι National Champions θα συμμετάσχουν σε μια ψηφοφορία κοινού για την ανάδειξη των Public Champions κάθε χώρας.
Πέρυσι, συγκεντρώθηκαν πάνω από 93,000 ψήφοι και πάνω από 400,000 άτομα επισκέφθηκαν το site κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού. Έχοντας την υποστήριξη της εταιρίας RSM International, του 7ου μεγαλύτερου δικτύου Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων στον κόσμο με σημαντική παρουσία σε όλη την Ευρώπη, τα European Business Awards θεσμοθετήθηκαν για την αναγνώριση και επιβράβευση της αριστείας, των σωστών πρακτικών και της καινοτομίας της ευρωπαϊκής επιχειρηματικής κοινότητας.

Focaccino

Η εταιρεία Focaccino με στόχο να προσδώσει στον παραδοσιακό φούρνο μοντέρνα προοπτική, υπηρετώντας παράλληλα τη σύγχρονη τάση του coffee to go, δημιούργησε μια ξεχωριστή πρόταση στον χώρο της εστίασης με παραδοσιακές γεύσεις και προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας. Με βασικές αρχές τις σπιτικές γεύσεις, τα άριστα υλικά, την ποιότητα, την αγνότητα, την καινοτομία και την ποικιλία, φέρνει στον καταναλωτή φρέσκα προϊόντα που παρασκευάζονται καθημερινά σε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, φτιαγμένα από αγνές πρώτες ύλες, χωρίς συντηρητικά και ενισχυτικά γεύσης για το πιο υγιεινό και γευστικό αποτέλεσμα.

Focaccino (κεντρικά γραφεία): Λ. Ποσειδώνος 32, Π. Φάληρο ΤΚ 17561, Τηλ: +30 2109843310
Fax:+30 2109843315, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.focaccino.gr, facebook.com/Focaccino

Focaccino Γουδή (Μικράς Ασίας 68, Πλατεία Αγίου Θωμά) - Focaccino Κηφισιά (Τατοϊου 90, Ν. Κηφισιά) - Focaccino Βριλήσσια (Λ. Πεντέλης 67) - Focaccino Άνω Γλυφάδα (Γούναρη 173 & Ανθέων) - Focaccino Γλυφάδα (Λαζαράκη 4 & Ανδρέα Παπανδρέου) - Focaccino Σύνταγμα (Λεωφόρος Αμαλίας 2) - Focaccino Θεσσαλονίκη (Αγίας Σοφίας 48) – Focaccino Χολαργός (Λ. Μεσογείων 224 και Αετιδέων) – Focaccino Κολωνάκι (Σκουφά 66-68 & Ασκληπιού) και Focaccino Νέο Ηράκλειο (Πρασίνου Λόφου 9 και Φιλλύρων).

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr