Σύγκριση τιμών αεροπορικών εισιτηρίωνΤο Travelkiki.com είναι η πρώτη ελληνική μηχανή σύγκρισης τιμών αεροπορικών εισιτηρίων! Δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους ταξιδιώτες που αναζητούν τις πιο συμφέρουσες οικονομικά λύσεις για τα ταξίδια τους και προσφέρει τη δυνατότητα άμεσης σύγκρισης τιμών αεροπορικών εισιτηρίων ανάμεσα στα μεγαλύτερα online ταξιδιωτικά πρακτορεία, επιτρέποντας στους επισκέπτες του να επιλέξουν την πραγματικά φθηνότερη προσφορά.

Σε μια αγορά στην οποία οι διακυμάνσεις τιμών είναι συνεχείς - και ειδικά στην τρέχουσα οικονομική συγκυρία - ακόμα και το τελευταίο ευρώ είναι σημαντικό για τον κάθε ταξιδιώτη. Έτσι, το Travelkiki.com μέσα από τη σύγκριση τιμών των online ταξιδιωτικών πρακτορείων, ανακαλύπτει και παρουσιάζει τις φθηνότερες επιλογές πτήσεων για κάθε προορισμό, επιτρέποντας στον ταξιδιώτη να εξοικονομεί χρήματα σε κάθε του ταξίδι. Επί πλέον, το οικονομικό μοντέλο του travelkiki.com δεν συνεπάγεται καμία επιβάρυνση για το χρήστη!

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr