Την Τετάρτη 05 Ιουνίου 2013, ύστερα από 3 μήνες εντατικών εργασιών για την ανακαίνισή του, το ξενοδοχείο King George ανοίγει και πάλι τις πόρτες του. Η δαπάνη των εργασιών για την καλοκαιρινή περίοδο έχει ανέλθει στο ποσό των 2,5 εκατομμυρίων και θα ολοκληρωθεί τον χειμώνα, όπως αποφασίστηκε με την υπογραφή ενοικίασης του ξενοδοχείου από την ‘Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα Α.Ε’, εταιρείας εισηγμένης στο Χρηματιστήριο. Ύστερα από 3 μήνες εντατικών εργασιών για την ανακαίνισή του, το ξενοδοχείο King George ανοίγει και πάλι τις πόρτες του. Το King George επαναλειτουργεί με 59 δωμάτια με εξαιρετικής ποιότητας ξύλινα δάπεδα και ιδιαίτερο design, 43 σουίτες με μοναδικές εξατομικευμένες υπηρεσίες και μία Penthouse σουίτα με ιδιωτική πισίνα και jacuzzi με θέα την Ακρόπολη. Πλήρως ανανεωμένο θα είναι και το εστιατόριο Tudor Hall που βρίσκεται στον έβδομο όροφο με μαγευτική θέα της Αθήνας από ψηλά.

Η δαπάνη των εργασιών για την καλοκαιρινή περίοδο έχει ανέλθει στο ποσό των 2,5 εκατομμυρίων και θα ολοκληρωθεί τον χειμώνα, όπως αποφασίστηκε με την υπογραφή ενοικίασης του ξενοδοχείου από την 'Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα Α.Ε', εταιρείας εισηγμένης στο Χρηματιστήριο.

Η 'Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα Α.Ε.' διευρύνει το χαρτοφυλάκιό της με ένα ακόμη πεντάστερο ξενοδοχείο, μετά τη Μεγάλη Βρεταννία, το Hyatt Belgrade, το Excelsior στο Βελιγράδι και το Sheraton Rhodes Resort στη Ρόδο (το τελευταίο από κοινού με την οικ. Σμπώκου), προσφέροντας πολλές θέσεις εργασίας. Κοινό χαρακτηριστικό όλων των ξενοδοχείων είναι η προνομιακή θέση, η ειδική αρχιτεκτονική και η υψηλή ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών. O κος Γιώργος Γαλανάκις, Πρόεδρος της 'Λάμψα', δήλωσε ότι «η νέα αυτή επένδυση αποτελεί, πέρα από οποιοδήποτε επιχειρηματικό κίνητρο, συνεισφορά της εταιρείας στην προσπάθεια ανάκαμψης της Ελληνικής οικονομίας».
Την Τετάρτη 05 Ιουνίου 2013, ύστερα από 3 μήνες εντατικών εργασιών για την ανακαίνισή του, το ξενοδοχείο King George ανοίγει και πάλι τις πόρτες του. Η δαπάνη των εργασιών για την καλοκαιρινή περίοδο έχει ανέλθει στο ποσό των 2,5 εκατομμυρίων και θα ολοκληρωθεί τον χειμώνα, όπως αποφασίστηκε με την υπογραφή ενοικίασης του ξενοδοχείου από την ‘Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα Α.Ε’, εταιρείας εισηγμένης στο Χρηματιστήριο.

Την ανακαίνιση του King George επιμελείται ο αρχιτέκτων Αλέξανδρος Κ. Σαμαράς με τους συνεργάτες του. Αναφερόμενος στο έργο, ο κ. Σαμαράς επισημαίνει ότι: «Η ανακαίνιση και αναβάθμιση του King George πραγματοποιείται με ιδιαίτερη ευαισθησία και σεβασμό στην παράδοσή του. Οι αρχιτεκτονικές μας επεμβάσεις αποβλέπουν στην αναβίωση της αίγλης του ξενοδοχείου, τονίζοντας ταυτόχρονα τη σύγχρονη 'προσωπικότητά' του. Στόχος μας, να γίνει πάλι το King George ένα κεντρικό ορόσημο της Αθήνας».

Το βιβλίο της ιστορίας του King George άρχισε να γράφεται τη δεκαετία του '30 και από τότε στις πολλές λαμπρές σελίδες του καταγράφονται οι πιο χαρακτηριστικές στιγμές της κοινωνικής ζωής της Αθήνας. Σήμερα ανοίγει μία νέα σελίδα στο βιβλίο αυτό, η παράδοση συνδυάζεται με την ανανέωση, για να προσφέρει στους επισκέπτες άνεση, ποιότητα, κοσμοπολίτικο αέρα και φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών.

King George Hotel, AthensΤο ξενοδοχείο King George, του οποίου τον έλεγχο έχει η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε., θα διαχειρίζεται η Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc. Τα αποτελέσματα του 1ου πενταμήνου και η πορεία των κρατήσεων επιτρέπουν μια συγκρατημένη αισιοδοξία για την απαρχή της ανάκαμψης με οδηγό τον ελληνικό τουρισμό. Όπως δήλωσε ο κ. Τιμ Ανανιάδης, Περιφερειακός Διευθυντής Starwood Ελλάδας & Κύπρου, «είμαστε ενθουσιασμένοι με την προσθήκη του Ξενοδοχείου King George στην αλυσίδα Luxury Collection και ευγνώμονες στην ιδιοκτήτρια εταιρεία 'Λάμψα Α.Ε.' και την οικογένεια Λασκαρίδη για την εμπιστοσύνη που έχουν στην Starwood Hotels & Resorts Inc. να διαχειριστούν το τρίτο ξενοδοχείο τους στην Ελλάδα».

Η Starwood είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες ξενοδοχείων και τουρισμού στον κόσμο, με 1,146 ξενοδοχεία σε περίπου 100 χώρες και 171.000 εργαζόμενους στα ξενοδοχεία της ιδιοκτησίας ή της διαχείρισής της. Με γνωστές αλυσίδες στην ιδιοκτησία της όπως οι St. Regis®, The Luxury Collection®, W®, , Westin®, Le Méridien®, Sheraton®, Four Points® by Sheraton, Aloft®, ElementSM και τη Starwood Vacation Ownership. Inc, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες υψηλής ποιότητας χρονομεριστικών διακοπών, η Starwood αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες διαχείρισης και franchise ξενοδοχείων και τουριστικών θέρετρων.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr