H allCruises.gr βραβεύτηκε την περασμένη βδομάδα από την Ιταλική MSC Cruises κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας με το MSCSeaview. H allCruises.gr,επίσημος αντιπρόσωπος για την Ελλάδα της εταιρίας MSC Cruises, βραβεύτηκε με το “Partnership Award for Combined Effort Towards New Horizons” για τη συνεισφορά της στην προβολή και ανάπτυξη της ιταλικής εταιρείας. Η βράβευση έγινε σε ειδική τελετή εν πλω στο MSCSeaview προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα και ακολουθεί την παρουσία της allCruises.gr στη Ντόχα στα επίσημα εγκαίνια τον περασμένο Νοέμβριο του MSC World Europa καλεσμένη της MSC Cruises. Όπως δήλωσε η Ελένη Τρέσσου, συνιδρύτρια και ιδιοκτήτρια της allCruises.gr: «Η βράβευση από την MSC Cruises σφραγίζει την ήδη δυνατή συνεργασία της allCruises.gr με την ιταλική εταιρία και αποδεικνύει πως η Ελλάδα είναι μια αγορά που όλο μεγαλώνει το μερίδιο της στην κρουαζιέρα και είμαστε περήφανοι που συμβάλλουμε σε αυτό». «Η συνεργασία ετών με την MSC Cruises αποδίδει καρπούς και επιβραβεύει την συνεχή προσπάθειά μας να εδραιώσουμε την κρουαζιέρα στην Ελλάδα» δήλωσε ο Μιχάλης Παναγιωτακόπουλος, συνιδρυτής και ιδιοκτήτης της allCruises.gr που παρέλαβε το βραβείο.

Η allCruises.gr ανακοινώνει επίσης το νέο καλοκαιρινό πρόγραμμα κρουαζιέρας με τα δρομολόγια της MSC Cruises από Πειραιά.
Το MSC Musica θα αναχωρεί κάθε Κυριακή μέχρι και 29 Οκτωβρίου 2023 με προορισμό τους Άγιου Τόπους & το Αιγαίο και πιο συγκεκριμένα προσεγγίζει την Σαντορίνη, το Κουσάντασι (Αρχαία Έφεσος), τη Χάιφα για επίσκεψη στα Ιεροσόλυμα, τη Λεμεσό και τη Μύκονο.

Το MSC Sinfonia θα αναχωρεί κάθε Πέμπτη από Πειραιά για Αδριατική & Αιγαίο μέχρι και 21 Σεπτεμβρίου με προορισμός το Σπλίτ, τη Βενετία, το Μπρίντεζι και τη Μύκονο.

Ένα ακόμα κρουαζιερόπλοιο το MSC Poesia θα κάνει 5 μοναδικές αναχωρήσεις που συνδυάζει Ανατολική & Δυτική Μεσόγειο με προσεγγίσεις σε Παλέρμο, Τσιβιταβέκια (Ρώμη), Γένοβα, Κουσάντασι και Κωνσταντινούπολη πριν επιστρέψει στον Πειραιά! 

Η allCruises.gr ειδικεύεται στην προώθηση και πώληση πακέτων κρουαζιέρας σε όλο τον κόσμο, στο σχεδιασμό tailormade πακέτων κρουαζιέρας, στα ταξίδια κινήτρων (incentives), εταιρικές διοργανώσεις (MICE), ταξίδια πολυτελείας (luxury cruising), καθώς και στις ναυλώσεις πλοίων.

#TheleisKrouaziera; Μίλησε με την Ελένη, τον Μιχάλη και την έμπειρη ομάδα του allCruises.gr και ετοιμάσου για ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο της κρουαζιέρας.

Περισσότερες πληροφορίες: Τηλ: 211 750 7777, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Website: www.allcruises.gr

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr