Απολαύστε την πολυτελή εμπειρία του σπα στους αιθέρες αλλά και μια σειρά ειδικών υπηρεσιών που προσφέρει η Emirates στους εκλεκτούς επιβάτες της. Από Ιδιωτικές Σουίτες και Shower Spa έως καθίσματα που γίνονται επίπεδα κρεβάτια και το πολυβραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει, η Emirates σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε καθεμιά από τις πτήσεις της.

Απομονωθείτε στην Ιδιωτική Σουίτα της Πρώτης Θέσης της Emirates

Αν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο σας αρέσει να έχετε τον ιδιωτικό σας χώρο και προσωπική υπηρεσία, θα λατρέψετε τις Ιδιωτικές Σουίτες στην Πρώτη Θέση. Κάθε σουίτα είναι πλήρως εξοπλισμένη με ηλεκτρική συρόμενη πόρτα, μίνι μπαρ, ρυθμιζόμενο φωτισμό για την κατάλληλη ατμόσφαιρα, έπιπλο-τουαλέτα, καθρέφτη, γκαρνταρόμπα, καθώς και παραβάν στις κεντρικές σουίτες. Και αν θέλετε να τεντωθείτε και να κοιμηθείτε, το πλήρωμα θα μετατρέψει το κάθισμά σας σε απολύτως οριζόντιο κρεβάτι με στρώμα ώστε να φτάσετε στον προορισμό σας πλήρως ανανεωμένοι. Ιδιωτικές Σουίτες διατίθενται στην Πρώτη Θέση όλων των αεροσκαφών A380 της Emirates και Airbus A340-500, καθώς και στα περισσότερα Boeing 777. Οι καμπίνες της Πρώτης Θέσης των υπόλοιπων αεροσκαφών διαθέτουν καθίσματα-κρεβάτια ή άνετα καθίσματα με μεγάλη κλίση.

Τεντωθείτε, ξεκουραστείτε και χαλαρώστε

Αιθέριες πτήσεις & spa on air, με την EmiratesΦτάστε στον προορισμό σας ανανεωμένοι χάρη στα ανακλινόμενα καθίσματα-κρεβάτια. Απολαύστε, σε επιλεγμένα αεροσκάφη, την άνεση των ανακλινόμενων καθισμάτων της Διακεκριμένης Θέσης τα οποία μετατρέπονται σε επίπεδα κρεβάτια με το πάτημα ενός κουμπιού. Χρησιμοποιήστε το ασύρματο χειριστήριο με οθόνη αφής για να ρυθμίσετε το κάθισμά σας ανάλογα με τις προτιμήσεις και την άνεσή σας. Κάθε κάθισμα φτάνει τα 1,98 μέτρα όταν ανακλιθεί σε πλήρως επίπεδο κρεβάτι. Τα ανακλινόμενα καθίσματα-κρεβάτια είναι σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στον τρόπο με τον οποίο θέλετε να ταξιδεύετε, αφού διαθέτουν πρίζα τροφοδοσίας για φορητούς υπολογιστές στην πλάτη του μπροστινού καθίσματος και μεγάλο τραπέζι που σας παρέχει άνετο χώρο εργασίας. Χαλαρώστε με το σύστημα ψυχαγωγίας που προβάλλεται στην προσωπική σας μεγάλη οθόνη, μαζί με το ενσωματωμένο μίνι μπαρ κάθε καθίσματος, τον προσωπικό αποθηκευτικό χώρο σας και το παραβάν. Ανακλινόμενα καθίσματα-κρεβάτια διατίθενται στη Διακεκριμένη Θέση όλων των αεροσκαφών Emirates A380, καθώς και στα περισσότερα Boeing 777. Οι καμπίνες της Διακεκριμένης Θέσης των άλλων αεροσκαφών διαθέτουν άνετα καθίσματα με μεγάλη κλίση ή ευρύχωρα καθίσματα.

Φρεσκαριστείτε στα Shower Spa κατά τη διάρκεια της πτήσης με το A380 της Emirates

Γνωρίζουμε ότι το ταξίδι με αεροπλάνο μπορεί να γίνει κουραστικό. Αυτό ανατρέπεται εντελώς στην Emirates, που διαθέτει δύο Shower Spa στην Πρώτη Θέση στο πλαίσιο της εμπειρίας της πτήσης με το A380 της Emirates.Από το εξελιγμένο σύστημα ντους έως την κλασική διακόσμηση με ξύλο καρυδιάς και μάρμαρο, τα Shower Spa σχεδιάστηκαν για τη δική σας απόλαυση και άνεση. Και ολοκληρωμένη εμπειρία Spa, προσφέρονται πολυτελή σετ για το ντους της σειράς Timeless Spa που παρασκευάζεται από τα αγνότερα φυσικά συστατικά.Μια χαλαρωτική επίσκεψη στο Shower Spa μπορεί να σας βοηθήσει να φθάσετε στον προορισμό σας πανέτοιμοι για τη μέρα που σας περιμένει. Απολαύστε την πολυτελή εμπειρία του σπα στους αιθέρες.

Δείτε το βίντεο πατώντας εδώ και εμπνευστείτε το πιο πολυτελές σας επόμενο ταξίδι!!!!

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr