H Ισλανδία είναι, χωρίς αμφιβολία, ένας από τους πιο μαγευτικούς προορισμούς στην Ευρώπη. Αυτή η μικρή, γεωθερμικά ενεργή χώρα, αποτελεί την ιδανική επιλογή για περιπετειώδεις ταξιδιώτες που αναζητούν θεαματικά φυσικά φαινόμενα και μια μοναδική πολιτιστική εμπειρία. Τα ηφαιστειακά τοπία, οι παγετώνες, οι καταρράκτες, οι ιαματικές πηγές και η αναζήτηση των Northern Lights θα σας συναρπάσουν σε αυτό το εξαήμερο ταξίδι που προτείνει η AnS Travel. Με 3 μοναδικές αναχωρήσεις [05/10/18, 01/11/18, 02/03/19], το πρόγραμμα γίνεται ανάρπαστο, γι'αυτό πρέπει να βιαστείτε να κάνετε τις κρατήσεις σας.

aurora borealis 300 200Τα hightlights του ταξιδιού:

  • μαγευτικό ηφαιστειακό τοπίο στην διάσημη ηφαιστειακή Γαλάζια Λίμνη (Blue Lagοon)
  • μεγαλειώδεις καταρράκτες που φτάνουν τα 60 μ. ύψος [Skógafoss]
  • η περίφημη μαύρη «γοτθική» παραλία στο Βικ που έχει χαρακτηρισθεί ως μια από τις δέκα πιο όμορφες στον κόσμο
  • η ατέλειωτη μαύρη παραλία Dyrhólaey του Ατλαντικού
  • το υπερθέαμα των Northern Lights
  • το πάρκο Vatnajökull, όπου η μάχη μεταξύ πάγου και της φωτιάς εξακολουθεί να μαίνεται 
  • η λιμνοθάλασσα του παγετώνα Jokulsarlon, ένα από τα θαύματα της φύσης της Ισλανδίας, η βαθύτερη λίμνη στην Ισλανδία με μέγιστο βάθος 260 μέτρα.
  • ο χρυσός καταρράκτης Gulfoss, έναν από τους εντυπωσιακότερους της Ευρώπης, όπου χιλιάδες τόνοι παγωμένου νερού πέφτουν με παράλληλη φόρα και δημιουργούν ένα βαθύ φαράγγι
  • ο Μεγάλος Πίδακας (Geyser) που έδωσε το όνομά του σε όλες τις θερμές πηγές του κόσμου
  • το Ρέικιαβικ, που πολλοί αποκαλούν τη μεγαλύτερη μικρή πόλη του κόσμου
  • κρουαζιέρα με φαλαινοθηρικό, για παρακολούθηση του "χορού" των μπλε φαλαινών, των μεγαλύτερων θηλαστικών του κόσμου, με μήκος έως και 27 μέτρα.

Το ταξίδι είναι μια οργανωμένη εκδρομή με Ελληνόφωνο αρχηγό- συνοδό κατά την διάρκεια του ταξιδιού, που περιλαμβάνει 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3 ή 4 αστέρων, πρωινό μπουφέ καθημερινά, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο στο Ρέυκιαβικ, αεροπορικό εισιτήριο μέσω Ευρωπαϊκού σταθμού, ξενάγηση στο Ρέυκιαβικ, επίσκεψη και είσοδο στο Bluelagoon (περιλαμβάνει μεταφορές, χρήση χώρου, πετσέτα και εισιτήριο εισόδου), ολοήμερη εκδρομή του Χρυσού Κύκλου, εκδρομή στον παγετώνα Vatnajökull.

Πληροφορίες, κρατήσεις και αναλυτικό πρόγραμμα, στο ταξιδιωτικό γραφείο AnS Travel, τηλ. 210 - 3637999.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr