ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ με τη δύναμη του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΑΠΟΥΝΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙ, για την προσωπική υγιεινή & την ολική καθαριότητα του νοικοκυριού! Τα Ελληνικά, κατάλληλα για Vegan , 100% φυσικά-φυτικά προϊόντα προσωπικής υγιεινής & καθαριότητας ΑΡΚΑΔΙ, με την δύναμη των στοιχείων του Κλασσικού Πράσινου Σαπουνιού αποτελούν τον πολυτιμότερο σύμμαχο τόσο για την προσωπική υγιεινή και την καθαριότητα όλων των μελών της οικογένειας όσο και για την ολική απολύμανση του νοικοκυριού.

Αυτήν την περίοδο, περισσότερο από ποτέ, επιλέξτε άφοβα όλα τα φυσικά-φυτικά προϊόντα προσωπικής υγιεινής & καθαριότητας ΑΡΚΑΔΙ και προστατέψτε όλα τα μέλη της οικογένειας σας αλλά και το νοικοκυριό σας, με την δύναμη των στοιχείων της χλωροφύλλης της ελιάς, του ελαιόλαδου αλλά και του φυσικού θαλασσινού αλατιού που περιέχουν.

Η ασπίδα προστασίας ΑΡΚΑΔΙ με τη δύναμη του Πράσινου σαπουνιού, αποτελείται:

-Αρκάδι Classic Πράσινο Σαπούνι, το 100% φυσικό-φυτικό, κατάλληλο για Vegan, πράσινο σαπούνι για προσωπική περιποίηση & υγιεινή.

Το 100% φυσικό-φυτικό, κατάλληλο για Vegan, πράσινο σαπούνι (πλάκα) Αρκάδι Classic, με νέο εύχρηστο σχήμα, είναι ιδανικό για την καθημερινή προσωπική υγιεινή, την καθαριότητα αλλά και την περιποίηση του σώματος και των μαλλιών. Η κλασσική αυθεντική συνταγή της πλάκας πράσινου -λόγω του χρώματος της χλωροφύλλης της ελιάς-σαπουνιού που στηρίζεται στο ελαιόλαδο και συγκεκριμένα στα λιπαρά οξέα του πυρηνέλαιου, στο φυσικό θαλασσινό αλάτι και στο νερό καθαρίζει βαθιά, φροντίζει και συνάμα πραστατεύει το πρόσωπο, το σώμα αλλά και τα μαλλιά.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα καθημερινά αφού είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και μαλλιών, δεν επηρεάζει το pH της επιδερμίδας βοηθώντας στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας της (αφού αφήνει ελεύθερους τους πόρους της) ενώ ταυτόχρονα την ηρεμεί και την λειαίνει προστατεύοντας τα κύτταρά της. Περιέχει βιταμίνες Ε και Κ, λειτουργεί αντιοξειδωτικά με αξιοσημείωτες απολυμαντικές ιδιότητες, αφού ο χαμηλός βαθμός οξύτητάς του δεν επιτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων ενώ έχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλες τις σκληρότητες νερού. Το 100% φυσικό-φυτικό, κατάλληλο για Vegan, πράσινο σαπούνι (πλάκα) Αρκάδι Classic, είναι διαθέσιμο σε συσκευασίες 4 τχμ Χ 150 gr, σε μεμονωμένο τμχ των 150 gr και σε 2 τμχ Χ 250 gr.

Τα Ελληνικά, κατάλληλα για Vegan , 100% φυσικά-φυτικά προϊόντα προσωπικής υγιεινής & καθαριότητας ΑΡΚΑΔΙ, εκτός από την αναγνώριση τους ως 100% κατάλληλων για Vegan, περιέχουν 100% φυτικής προέλευσης βιοαποικοδομήσιμα συστατικά, είναι υποαλλεργικά & δερματολογικά ελεγμένα (ανά είδος), δεν προκαλούν ερεθισμούς, έχουν ισορροπημένο pH (ανά είδος), δεν περιέχουν συνθετικά ή άλλα τοξικά πρόσθετα και χρωστικές ουσίες και δεν έχουν ελεγχθεί ή δοκιμαστεί σε ζώα.

Τα προϊόντα προσωπικής υγιεινής & καθαριότητας ΑΡΚΑΔΙ, είναι διαθέσιμα σε όλα τα σημεία λιανικής πώλησης των δικτύων των μεγάλων αλυσίδων Super Market αλλά και σε αρκετά e-shop.#menoumespiti#arkadiproducts

ΑΡΚΑΔΙ A.E.Θέση Σπασμένη Πέτρα, 19300 Ασπρόπυργος, Ν.Αττικής, Τηλ.2103211057, Φαξ:2103216343,www.arkadiproducts.com

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr