Porto Carras Golf ClubH Aegean, σε συνεργασία με τη Hertz, προσφέρει στους φίλους του γκολφ πολλά προνόμια προκειμένου να ταξιδέψουν στην Κρήτη, στην Κέρκυρα, στη Χαλκιδική και στην Κύπρο και να απολαύσουν τη μοναδική εμπειρία που προσφέρουν το Crete Golf Club, το Porto Elounda Golf Course, το Corfu Golf Club, το Porto Carras Golf Club και το Aphrodite Hills Golf Club αντίστοιχα.


Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω Golf Clubs για να μάθετε περισσότερα:

♦ Crete Golf Club

♦ Porto Elounda Golf Course

♦ Corfu Golf Club

♦ Porto Carras Golf Club

♦ Aphrodite Hills Golf Club

Αναζητήστε το Club που σας ταιριάζει και επωφεληθείτε από τις μοναδικές τιμές, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται √ Αεροπορικό εισιτήριο μετ' επιστροφής, οικονομικής θέσης, χωρίς διανυκτέρευση √ Ενοικίαση αυτοκινήτου για 1 ημέρα στην Ελλάδα και 3 ημέρες όταν ταξιδεύετε από ή προς Κύπρο.

Επίσης:

Porto Carras Golf Club√ Σε συνεργασία με επιλεγμένα ξενοδοχεία, προσφέρονται ειδικά πακέτα με διανυκτέρευση 2 ημερών. Προσφέρονται ειδικές χρεώσεις των Green Fees που παρέχονται στους επιβάτες της Aegean Airlines. Αρκεί η επίδειξη του αποκόμματος του boarding pass. Oι ενδιαφερόμενοι των ειδικών πακέτων "Whole in One" θα πρέπει να επικοινωνούν για τη διαθεσιμότητα του γηπέδου απευθείας:

→ Mε το Crete Golf Club στο τηλ.: 28970 26000.

→ Με το Porto Elounda Golf Course στο τηλ.: 28410 68000

→ Mε το Corfu Golf Club στο τηλ: 26610 94220.

→ Με το Porto Carras Golf Club στο τηλ: 23750 77300.

→ Mε το Aphrodite Hills Golf Club στο τηλ: 00357 26828200.

Στους πίνακες, οι τιμές ισχύουν όταν οι ενδιαφερόμενοι κατά την κράτησή τους δηλώνουν το handicap του ομίλου τους και το starting time στο Crete Golf Club, στο Porto Elounda Golf Course, στο Corfu Golf Club, στο Porto Carras Golf Club ή στο Aphrodite Hills Golf Club.

**Οι εκδόσεις των αεροπορικών εισιτηρίων θα πρέπει να πραγματοποιούνται τουλάχιστον 48 ώρες πριν την αναχώρηση της πτήσης και μόνο από τα γραφεία της Aegean.

**Στην περίπτωση που γίνει ακύρωση σε λιγότερο από 48 ώρες πριν την αναχώρηση ή ο επιβάτης δεν εμφανιστεί στο αεροδρόμιο (no show), θα χρεώνονται €50 ως ακυρωτικά. Οι φόροι, τα τέλη αεροδρομίων και ο επίναυλος καυσίμων επιστρέφονται ακέραιοι.

Τηλέφωνο επικοινωνίας:

για Ελλάδα & Κύπρο: 210 6261922-923

Ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα - Παρασκευή 09.00 - 17.00

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr