Ο βασιλικός πολτός είναι η φυσική παχύρρευστη, βιολογική ουσία που παράγουν οι εργάτριες μέλισσες και χρησιμεύει για την αποκλειστική διατροφή της βασίλισσας. Στον βασιλικό πολτό η βασίλισσα οφείλει το μεγάλο μέγεθος, τη γονιμότητα και τη μακροβιότητα της! Οι ευεργετικές ιδιότητες του φυσικού βασιλικού πολτού ΕΛΟΒΑΡΗ είναι αναρίθμητες για τον άνθρωπο αφού βασει προέλευσης, αποτελεί την πλουσιότερη υγιεινή τροφή της φύσης που επιδρά θετικά στο μεταβολισμό, στην ανάπτυξη, στη μακροζωία, στις σεξουαλικές και ψυχικές διαταραχές & στις αϋπνίες. Ο φυσικός βασιλικός πολτός ΕΛΟΒΑΡΗ, παράλληλα, καταπολεμά την αδυναμία, αυξάνει τις σωματικές και πνευματικές δυνάμεις ενώ είναι ιδανικό τονωτικό ρόφημα για περιπτώσεις φυσικής και πνευματικής κόπωσης.Νιώθετε αδυναμία & κόπωση; Έχετε δυσκολία συγκέντρωσης & αϋπνίες; Σας ταλαιπωρούν ιώσεις; Η φύση βρίσκεται κοντά μας και πάλι, για να μας προσφέρει τη σωστότερη λύση: αποκτήστε δύναμη, τόνωση, ενέργεια & ομορφιά, με τον πιστοποιημένο βασιλικό πολτό ΕΛΟΒΑΡΗ, ο οποίος έχει υποστεί όλους τους απαραίτητους ποιοτικούς ελέγχους και απευθύνεται σε παιδιά, ενήλικες, ηλικιωμένους και αθλητές!

Ο βασιλικός πολτός είναι η φυσική παχύρρευστη, βιολογική ουσία που παράγουν οι εργάτριες μέλισσες και χρησιμεύει για την αποκλειστική διατροφή της βασίλισσας. Στον βασιλικό πολτό η βασίλισσα οφείλει το μεγάλο μέγεθος, τη γονιμότητα και τη μακροβιότητα της!

Οι ευεργετικές ιδιότητες του φυσικού βασιλικού πολτού ΕΛΟΒΑΡΗ είναι αναρίθμητες για τον άνθρωπο αφού βάσει προέλευσης, αποτελεί την πλουσιότερη υγιεινή τροφή της φύσης που επιδρά θετικά στο μεταβολισμό, στην ανάπτυξη, στη μακροζωία, στις σεξουαλικές και ψυχικές διαταραχές & στις αϋπνίες. Παράλληλα, ο φυσικός βασιλικός πολτός ΕΛΟΒΑΡΗ καταπολεμά την αδυναμία, αυξάνει τις σωματικές και πνευματικές δυνάμεις ενώ είναι ιδανικό τονωτικό ρόφημα για περιπτώσεις φυσικής και πνευματικής κόπωσης.

Σε γενικές γραμμές, ο φυσικός βασιλικός πολτός ΕΛΟΒΑΡΗ, ενισχύει την άμυνα του οργανισμού και προλαμβάνει την εκδήλωση συμπτωμάτων των εποχιακών ιώσεων, δίνοντας με τον πιο αγνό τρόπο λύση στα προβλήματα που δημιουργούν το άγχος, το στρες και οι γενικότεροι οι εξαντλητικοί ρυθμοί του σύγχρονου ανθρώπου.

Ο φυσικός βασιλικός πολτός ΕΛΟΒΑΡΗ, διατίθεται σε επιλεγμένα φαρμακεία και καταστήματα πώλησης βιολογικών προϊόντων.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΚΥΠΡΟΥ: ΕΛΟΒΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΑ Α.Ε. Τηλ.: 2310-856233, www.elovari.gr

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr