WELEDA: Δροσερή Λοσιόν Καθαρισμού 2 σε 1, καθαρίζει σε βάθος τους πόρους και τονώνει με μία κίνηση. Mε εκχύλισμα αμαμελίδας, για κανονική και μεικτή επιδερμίδα.

Η γαλακτώδης Λοσιόν για κανονική και μεικτή επιδερμίδα με φυσικό σαπούνι με ελαιόλαδο καθαρίζει σε βάθος σε μία μόνο κίνηση, καθώς συγχρόνως τονώνει την επιδερμίδα. Το φρέσκο άρωμα λεμονιού από αιθέρια έλαια αναζωογονεί δέρμα και αισθήσεις.

• Καθαρίζει και τονώνει με μία κίνηση

• Βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας

• Ιδανικό για την αφαίρεση του μακιγιάζ

Η επιδερμίδα φαίνεται καθαρή και φρέσκια και είναι απόλυτα προετοιμασμένη να δεχτεί τα προϊόντα περιποίησης. Δερματολογικά πιστοποιημένη.

Συμβουλή: Αποφύγετε την περιοχή των ματιών κατά τη χρήση. Μετά την εφαρμογή αφαιρέστε τη λοσιόν με νερό.

Οδηγίες χρήσης: Ανακινείστε πριν από τη χρήση. Εφαρμόστε τη λοσιόν πρωί και βράδυ με ένα υγρό βαμβάκι σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Επαναλάβετε τη διαδικασία ώσπου το βαμβάκι να παραμείνει καθαρό. Κατόπιν ξεπλύνετε με νερό.

Συστατικά: Νερό, μείγμα φυσικών αιθέριων ελαίων, Άλατα Καλίου Λιπαρών Οξέων Ελαιολάδου, Εκχύλισμα Ριζών Ίριδας, Απόσταγμα Αμαμελίδας, Λανολίνη, Αλκοόλη.

*Διατίθενται σε φαρμακεία και καταστήματα πώλησης βιολογικών προϊόντων.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr