100 εκ. επιβάτες επέλεξαν SWISS!

To να φτάσει μια αεροπορική εταιρία 100 εκατομμύρια επιβάτες τη σημερινή εποχή, αποτελεί σημαντικό επίτευγμα και ορόσημο και η SWISS έχει κάθε λόγο να χαίρεται...

Φτάνοντας τους 100.000.000 επιβάτες η "Swiss σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που έχετε δείξει όλο αυτόν τον καιρό" σημείωσε ο Holger Hätty, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της, την 19η Οκτωβρίου όπου και καλωσόρισε τον 100.000.000τό επιβάτη στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης, πριν από την αναχώρηση του. 

Ο κύριος Holger Hätty,, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της SWISS εξέπληξε ευχάριστα τον πελάτη που "έγραψε ιστορία" πριν την αναχώρησή του από το Αεροδρόμιο της Ζυρίχης, προσφέροντας δωρεάν πτήση για δύο άτομα. "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε τον 100.000.000ό επιβάτη μας. Η σταθερή αύξηση των επιβατών αποδεικνύει ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Με αυτό το δώρο μας, θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους τους επιβάτες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν και δείχνουν στη SWISS".

Οι 100 εκ. επιβάτες που όλοι μαζί θα γέμιζαν το νέο Airbus A330-300 συνολικά 423.729 φορές, είναι το αποτέλεσμα της δημιουργίας ενός ελκυστικού δικτύου δρομολογίων που είναι απόλυτα εναρμονισμένο με τη ζήτηση, αλλά και με τον διαρκή εκσυγχρονισμό και επέκταση του στόλου της SWISS, με αεροσκάφη που προσφέρουν αυξημένη άνεση στους πελάτες.

Τους πρώτους εννέα μήνες του 2010 η SWISS διακίνησε 3% περισσότερους επιβάτες από την αντίστοιχη περσινή περίοδο, ενώ από το 2004 έχει πετύχει να διπλασσιάσει τον όγκο των επιβατών που έχουν ταξιδέψει μαζί της. Αυτό δείχνει ότι η Swiss έχει δημιουργήσει ένα ελκυστικό δίκτυο πτήσεων με ανανεωμένες Business και First Class θέσεις για περισσότερη άνεση και απόλαυση.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr