Η SWISS ανακοινώνει σχέδια ανάπτυξηςΜεγαλύτερη, οικολογική και πιο αθόρυβη. Το 2012 η SWISS ξεκινά να μεγαλώνει τον στόλο της, όπως παράλληλα τις υπερατλαντικές και ευρωπαϊκές πτήσεις.

Εννέα Airbus αεροσκάφη θα προστεθούν στην ελβετική εταιρεία με ευχάριστο αποτέλεσμα τη δημιουργία 600 θέσεων εργασίας στην οικογένεια της SWISS.

Τα αεροσκάφη είναι εξοπλισμένα με Rolls-Royce Trent 772 κινητήρες , οι πιο αθόρυβοι στην κατηγορία τους, με 13% λιγότερη κατανάλωση ανά επιβάτη.

Ο στόχος είναι να ικανοποιηθεί η συνεχής αυξανόμενη ζήτηση για μετακίνηση με ποιότητα και ευελιξία.

Οδεύοντας την περίοδο ανάκαμψης της παγκόσμιας οικονομίας οι ελβετικές αερογραμμές γίνονται περισσότερο ανταγωνιστικές και προσιτές.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr