Business Class Day Spa... Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;Μία μοναδική προσφορά σ' ένα ιδιαίτερο περιβάλλον σας περιμένει. Με το εισιτήριο της SWISS έχετε αυτόματα είσοδο για ένα Business Class Day Spa που βρίσκεται στο Radisson Blu Hotel στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης.

Δωρεάν χρήση του Fitness Center και των μηχανημάτων εκγύμνασης, της σάουνας, του ατμόλουτρου αλλά και πολλές ακόμα παροχές σας περιμένουν να τις απολαύσετε!

Ιδιαίτερα χαλαρωτική είναι η παραμονή στους μοναδικούς χώρους ξεκούρασης και ύπνου, εξοπλισμένους με ενυδρεία, που σε μεταφέρουν στον κόσμο του βυθού.

Αν έχετε χρόνο, μπορείτε να συμμετέχετε και στα ειδικά μαθήματα γιόγκα και γυμναστικής!

Αυτά και άλλα πολλά, τον Αύγουστο, στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης, αποκλειστικά για τους επιβάτες της SWISS.

Πληροφορίες: www.swiss.com

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr