Η Singapore Airlines θα ξεκινήσει απευθείας πτήσεις μεταξύ Σιγκαπούρης και Βρυξελλών από τις 5 Απριλίου του 2024, επιστρέφοντας στην πρωτεύουσα του Βελγίου μετά από περισσότερα από 20 χρόνια. Τα εισιτήρια για τις πτήσεις της Singapore Airlines στις Βρυξέλλες θα διατίθενται προς πώληση σταδιακά μέσω των διαφόρων καναλιών διανομής από τις 13 Σεπτεμβρίου 2023. Η εταιρεία θα πραγματοποιεί τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα προς τις Βρυξέλλες με τα αεροσκάφη μεγάλων αποστάσεων Airbus A350-900, τα οποία διαθέτουν 253 θέσεις σε τρεις κατηγορίες καμπίνας: 42 στην Business Class, 24 στην Premium Economy Class και 187 στην Economy Class.

"Οι Βρυξέλλες είναι ένα σημαντικό ευρωπαϊκό, οικονομικό και πολιτικό κέντρο και η έναρξη αυτού του δρομολογίου προσθέτει άλλη μια ιστορική και γοητευτική πόλη στον κατάλογο προορισμών της Singapore Airlines” λέει ο Dai Hao Yu, Acting Senior Vice President Marketing Planning, της Singapore Airlines. “Παρέχει επίσης στους πελάτες μας που ταξιδεύουν από την Ευρώπη ένα επιπλέον σημείο σύνδεσης με τη Σιγκαπούρη, καθώς και με την ευρύτερη περιοχή Ασίας-Ειρηνικού μέσω του κόμβου μας στο αεροδρόμιο Changi. Η Singapore Airlines θα συνεχίσει να επανεξετάζει το δίκτυό της και να βρίσκει ευκαιρίες για να προσφέρει περισσότερες επιλογές στους πελάτες μας".

Η προσθήκη των Βρυξελλών αυξάνει τον αριθμό των ευρωπαϊκών προορισμών στο δίκτυο της Singapore Airlines σε 13, αντανακλώντας τη δέσμευσή της να ενισχύσει τη συνδεσιμότητά της με αυτή την περιοχή-κλειδί για την αεροπορική εταιρεία. Αυτό σημαίνει ότι από την Αθήνα, οι επιβάτες θα μπορούν πλέον να εξυπηρετούνται και μέσω Βρυξελλών για Σιγκαπούρη και στη συνέχεια προς άλλους προορισμούς, με πτήσεις των συνεργαζόμενων αεροπορικών εταιρειών Aegean Airlines και Brussels Airlines.

Εκτός από πρωτεύουσα του Βελγίου, οι Βρυξέλλες είναι επίσης έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και χαρακτηρίζονται ως η πρωτεύουσα της ΕΕ. Η γραμματεία της Μπενελούξ (Benelux) και η έδρα του Οργανισμού Βορειοατλαντικού Συμφώνου (ΝΑΤΟ) βρίσκονται επίσης στην πόλη. Είναι η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη του Βελγίου με το υψηλότερο κατά κεφαλήν ακαθάριστο εγχώριο προϊόν (ΑΕΠ). Η μοναδική γεωγραφική θέση των Βρυξελλών την καθιστά ιδανικό κόμβο για τη σιδηροδρομική, οδική και αεροπορική συγκοινωνία, κερδίζοντας στην πόλη το προσωνύμιο Το σταυροδρόμι της Ευρώπης.

Υπό την προϋπόθεση της έγκρισης των ρυθμιστικών αρχών, η πτήση SQ304 θα αναχωρεί από τη Σιγκαπούρη για τις Βρυξέλλες κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή στις 23:55 (τοπική ώρα). Η πτήση επιστροφής, που εκτελείται ως πτήση SQ303, θα αναχωρεί από τις Βρυξέλλες για τη Σιγκαπούρη κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο στις 12:10 (τοπική ώρα).

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr