Qatar

Κατά 40% αυξάνονται σε συχνότητα τα δρομολόγια της βραβευμένης αεροπορικής εταιρίας προς τις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, με την Αθήνα και το Παρίσι να αποκτούν δεύτερη καθημερινή πτήση, στα πλαίσια της επιθετικής επεκτατικής πολιτικής του αραβικού αερομεταφορέα. Έτσι, δίνοντας στους πελάτες μεγαλύτερη επιλογή, η Qatar Airways έχει ως στόχο περισσότερους πελάτες και διεύρυνση του δικτύου της, εδραιώνοντας τη θέση της τόσο στην Ασία και την Αυστραλία όσο και στην Ευρώπη.

Επενδύοντας στην ανάπτυξη του σταθμού της Αθήνας, από 25 Οκτωβρίου 2009 η Qatar Airways θα εκτελεί 9 πτήσεις την εβδομάδα από Αθήνα προς Ντόχα, που θα διπλασιαστούν από τον Μάρτιο του 2010, καθώς θα προσφέρονται δύο πτήσεις ημερησίως. Επί του παρόντος, το δρομολόγιο Αθήνα- Ντόχα ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2005 και είναι καθημερινό. Έτσι, το Ελληνικό επιβατικό κοινό θα επωφεληθεί από περισσότερες και βολικότερες καθημερινές ανταποκρίσεις από την Αθήνα, σε περισσότερους από 80 προορισμούς παγκοσμίως. Με μια μεγάλη κοινότητα Ελλήνων να διαμένει στην Αυστραλία, η αύξηση των πτήσεων θα διευκολύνει πολύ το ταξίδι μεταξύ των δύο χωρών, μέσω του Κατάρ. Κυρίως, δε, θα δώσει ακόμη περισσότερες δυνατότητες στους πελάτες να γνωρίσουν από κοντά την πολυβραβευμένη αεροπορική εταιρία που σαρώνει τα βραβεία κάθε χρόνο, για την ποιότητα, την αρτιότητα προσωπικού και στόλου και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών σε όλους τους τομείς.

Qatar

Η Qatar Airways διαθέτει ένα σύγχρονο στόλο 69 αεροσκαφών προς 82 προορισμούς σε όλο τον κόσμο (Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική, Νότιο Ασία, Άπω Ανατολή και Βόρειο Αμερική. Εκκρεμεί δε, παραγγελία περισσότερων από 220 αεροσκαφών αξίας άνω των US$40 δις.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr