Με την αφορμή της 25ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού PHILOXENIA, και την παρουσία της εταιρείας σε αυτή ως χορηγός του Business Lounge, η Qatar Airways παρέθεσε δέιπνο στο ξενοδοχείο Electra Palace, στις 29 Οκτωβρίου 2009, παρουσία πάνω από 70 εκπροσώπων του τουριστικού κλάδου της Αθήνας, Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής Β.Ελλάδας.
Η βραδιά ξεκίνησε με παρουσίαση του αναπτυξιανού πλάνου της εταιρείας για το 2009-10, καθώς επίσης και της προγραμματισμένης επέκτασης του παγκόσμιου δικτύου της Qatar Airways.
Κατά την διάρκεια της παρουσίασης, ο Διευθυντής Πωλήσεων της Qatar Airways για την Ελλάδα και Κύπρο, κος Αλέξανδρος Μιχαλόπουλος, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην έναρξη δεύτερης καθημερινής απευθείας πτήσης από την Αθήνα στην Ντόχα, η οποία θα ενσωματωθεί σταδιακά στο τρέχoν δρομολόγιο της Αθήνας μέχρι τον Μάρτιο του 2010.
Η απόφαση της εταιρείας να επενδύσει στο σταθμό της Αθήνας, θα έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση των ανταποκρίσεων από την Αθήνα σε περισσότερους από 80 προορισμούς παγκοσμίως, μέσω του κόμβου της Qatar Airways στην Ντόχα, πρωτεύουσα του Κατάρ.Χαρακτηρηστικά, ο αριθμός των εβδομαδιαίων ανταποκρίσεων που προσφέρει τώρα η Qatar Airways σχεδόν θα διπλασιαστεί, φτάνοντας τις 1200.
Μεταξύ άλλων, η Qatar Airways θα προσφέρει περισσότερες και βολικότερες ανταποκρίσεις από την Αθήνα στους δημοφιλείς προορισμούς για το Ελληνικό επιβατικό κοινό, όπως είναι η Κίνα, οι Μαλδίβες, το Μπανγκόκ και το Μπαλί, καθώς επίσης και το Γιοχάνεσμπουργκ και η ευρύτερη περιοχή του Περσικού Κόλπου.
Επίσης, αναφέρθηκε στην απόφαση της εταιρείας να εντείνει και το 2009-10 την διεύρυνση του παγκόσμιου δικτύου της, με την προσθήκη νέων σταθμών στην Μελβούρνη, το Αμριτσάρ και την Γκόα στην Ινδία, ενώ σύντομα πρόκειται να ανακοινωθεί και το Σύδνεϋ όπως και δύο Ευρωπαϊκές πόλεις.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο γεγονός ότι ο σταθμός της Αθήνας είναι πλέον υπέυθυνος και για την αγορά της Κύπρου ενώ εδραιώνεται και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.
Η βραδιά έκλεισε με γαστριμαργικό δείπνο gala που παρέθεσε η Qatar Airways προς τους προσκεκλημένους.
Φωτό:Από αριστερά προς δεξιά διακρίνονται η κα Σοφία Ιορδάνου από το τμήμα κρατήσεων της Qatar Airways, ο κος Αλέξανδρος Μιχαλόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων της Qatar Airways για την Ελλάδα και Κύπρο, η κα Ξανθή Μαυροειδή, ιδιοκτήτρια του Mavroeidis Travel, ο Γενικός Διευθυντής της Qatar Airways για την Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια, κος Eric Willems, και η κα Fairuz Ampasi, από το τμήμα εξυπηρέτησης επιβατών της Qatar Airways.

QatarΜε την αφορμή της 25ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού PHILOXENIA, και την παρουσία της εταιρείας σε αυτή ως χορηγός του Business Lounge, η Qatar Airways παρέθεσε δέιπνο στο ξενοδοχείο Electra Palace, στις 29 Οκτωβρίου 2009, παρουσία πάνω από 70 εκπροσώπων του τουριστικού κλάδου της Αθήνας, Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής Β.Ελλάδας.

Η βραδιά ξεκίνησε με παρουσίαση του αναπτυξιανού πλάνου της εταιρείας για το 2009-10, καθώς επίσης και της προγραμματισμένης επέκτασης του παγκόσμιου δικτύου της Qatar Airways.Κατά την διάρκεια της παρουσίασης, ο Διευθυντής Πωλήσεων της Qatar Airways για την Ελλάδα και Κύπρο, κος Αλέξανδρος Μιχαλόπουλος, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην έναρξη δεύτερης καθημερινής απευθείας πτήσης από την Αθήνα στην Ντόχα, η οποία θα ενσωματωθεί σταδιακά στο τρέχoν δρομολόγιο της Αθήνας μέχρι τον Μάρτιο του 2010. Η απόφαση της εταιρείας να επενδύσει στο σταθμό της Αθήνας, θα έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση των ανταποκρίσεων από την Αθήνα σε περισσότερους από 80 προορισμούς παγκοσμίως, μέσω του κόμβου της Qatar Airways στην Ντόχα, πρωτεύουσα του Κατάρ.Χαρακτηρηστικά, ο αριθμός των εβδομαδιαίων ανταποκρίσεων που προσφέρει τώρα η Qatar Airways σχεδόν θα διπλασιαστεί, φτάνοντας τις 1200. Μεταξύ άλλων, η Qatar Airways θα προσφέρει περισσότερες και βολικότερες ανταποκρίσεις από την Αθήνα στους δημοφιλείς προορισμούς για το Ελληνικό επιβατικό κοινό, όπως είναι η Κίνα, οι Μαλδίβες, το Μπανγκόκ και το Μπαλί, καθώς επίσης και το Γιοχάνεσμπουργκ και η ευρύτερη περιοχή του Περσικού Κόλπου.

Επίσης, αναφέρθηκε στην απόφαση της εταιρείας να εντείνει και το 2009-10 την διεύρυνση του παγκόσμιου δικτύου της, με την προσθήκη νέων σταθμών στην Μελβούρνη, τοΑμριτσάρ και την Γκόα στην Ινδία, ενώ σύντομα πρόκειται να ανακοινωθεί και το Σύδνεϋ όπως και δύο Ευρωπαϊκές πόλεις. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο γεγονός ότι ο σταθμός της Αθήνας είναι πλέον υπέυθυνος και για την αγορά της Κύπρου ενώ εδραιώνεται και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων. Η βραδιά έκλεισε με γαστριμαργικό δείπνο gala που παρέθεσε η Qatar Airways προς τους προσκεκλημένους. Qatar

Φωτό:Από αριστερά προς δεξιά διακρίνονται η κα Σοφία Ιορδάνου από το τμήμα κρατήσεων της Qatar Airways, ο κος Αλέξανδρος Μιχαλόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων της Qatar Airways για την Ελλάδα και Κύπρο, η κα Ξανθή Μαυροειδή, ιδιοκτήτρια του Mavroeidis Travel, ο Γενικός Διευθυντής της Qatar Airways για την Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια, κος Eric Willems, και η κα Fairuz Ampasi, από το τμήμα εξυπηρέτησης επιβατών της Qatar Airways.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr