Αεροπορικές συμμαχίες της Olympic Air
Το σύστημα κοινής εκμετάλλευσης πτήσεων είναι ευρέως διαδεδομένο στον τομέα των αερομεταφορών και αποτελεί τη βάση των συμφωνιών μεταξύ των συμβαλλομένων μελώn. Έχει ήδη ολοκληρωθεί η συμφωνία με την Delta Airlines για πτήσεις κοινής εκμετάλλευσης με προορισμό τη Νέα Υόρκη από τις αρχές Οκτωβρίου 2009, με αεροσκάφη της Delta Airlines. Η συνεργασία αυτή θα εμπλουτιστεί και με άλλους προορισμούς εντός Αμερικής και Καναδά από τις αρχές του 2010.
Επιπρόσθετα η Olympic Air βρίσκεται στο στάδιο ολοκλήρωσης συνεργασίας πτήσεων κοινού κωδικού και διασφάλισης των απαραίτητων εγκρίσεων και επί πλέον με την Cyprus Airways με προορισμό τη Λάρνακα/Πάφο, την Aerosvit για πτήσεις προς Κίεβο και Οδησσό, την Fly Baboo για πτήσεις προς Γενεύη, και την Etihad Airways με προορισμό το Άμπου Ντάμπι, Γιοχάνεσμπουργκ και Αυστραλία από το Μάρτιο του 2010.

Αεροπορικές συμμαχίες της Olympic AirΤο σύστημα κοινής εκμετάλλευσης πτήσεων είναι ευρέως διαδεδομένο στον τομέα των αερομεταφορών και αποτελεί τη βάση των συμφωνιών μεταξύ των συμβαλλομένων μελών.

Έχει ήδη ολοκληρωθεί η συμφωνία με την Delta Airlines για πτήσεις κοινής εκμετάλλευσης με προορισμό τη Νέα Υόρκη από τις αρχές Οκτωβρίου 2009, με αεροσκάφη της Delta Airlines. Η συνεργασία αυτή θα εμπλουτιστεί και με άλλους προορισμούς εντός Αμερικής και Καναδά από τις αρχές του 2010. Επιπρόσθετα η Olympic Air βρίσκεται στο στάδιο ολοκλήρωσης συνεργασίας πτήσεων κοινού κωδικού και διασφάλισης των απαραίτητων εγκρίσεων και επί πλέον με την Cyprus Airways με προορισμό τη Λάρνακα/Πάφο, την Aerosvit για πτήσεις προς Κίεβο και Οδησσό, την Fly Baboo για πτήσεις προς Γενεύη, και την Etihad Airways με προορισμό το Άμπου Ντάμπι, Γιοχάνεσμπουργκ και Αυστραλία από το Μάρτιο του 2010.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr