23 Οκτωβρίου 2013, ολοκληρώθηκε η εξαγορά του 100% των μετοχών της Οlympic Air από την Αegean. H Οlympic Air καθίσταται θυγατρική της Aegean, διατηρώντας το όνομα, το σήμα της καθώς και διακριτό πτητικό έργο και στόλο.  Η ολοκλήρωση της εξαγοράς φέρνει σημαντικές ωφέλειες στο επιβατικό κοινό.Με την ολοκλήρωση της εξαγοράς του 100% των μετοχών της Οlympic Air από την Αegean (23 Οκτωβρίου 2013), η Οlympic Air καθίσταται θυγατρική της Aegean, διατηρώντας το όνομα, το σήμα της καθώς και διακριτό πτητικό έργο και στόλο. Η ολοκλήρωση της εξαγοράς φέρνει σημαντικές ωφέλειες στο επιβατικό κοινό. Έτσι, από την 1η Νοεμβρίου 2013 ενισχύονται τα προνόμια όλων των επιβατών και των 2 εταιριών.

Τα μέλη των προγραμμάτων Τravelair Club και Miles & Bonus θα μπορούν πλέον να συγκεντρώνουν μίλια σε κάθε τους ταξίδι, είτε ταξιδεύουν με πτήση της Olympic Air είτε της Aegean.
Ακόμα, η πολιτική της Aegean που προβλέπει την παροχή δωρεάν εισιτηρίου* σε περίπτωση καθυστέρησης αναχώρησης πτήσης, καθιερώνεται και για τους επιβάτες της Olympic Air.
Η πολιτική αυτή ισχύει:

- Σε πτήσεις εσωτερικού δικτύου, σε περίπτωση καθυστέρησης άνω της 1 ώρας, με υπαιτιότητα της αεροπορικής εταιρίας.

- Σε πτήσεις εξωτερικού δικτύου, σε περίπτωση καθυστέρησης άνω των 2 ωρών, με υπαιτιότητα της αεροπορικής εταιρίας.

* Τα εισιτήρια αυτά προσφέρονται one way και στο αντίστοιχο class of service που πετάει ο επιβάτης στην πτήση με καθυστέρηση και έχουν ισχύ για ένα χρόνο (εξαιρούνται η περίοδος των Χριστουγέννων, Πάσχα και οι μήνες Ιούλιος και Αύγουστος). Τα συνολικά οφέλη και το πλάνο μας μετά την εξαγορά, θα παρουσιαστούν σε Συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει η εταιρία στις 31 Οκτωβρίου 2013.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr