Η Οlympic Air σας προσφέρει  την ευκαιρία να ταξιδέψετε με το νέο της δρομολόγιο προς το Τελ Αβίβ, το οποίο ξεκινάει στις 9 Μαρτίου 2012, σε τιμές εισιτηρίων που ξεκινούν από τα 94 ευρώ για το σκέλος της πτήσης Αθήνα-Τελ Αβίβ και 73 ευρώ για το σκέλος Τελ Αβίβ  - Αθήνα.  Στην τιμή περιλαμβάνονται  όλοι οι  φόροι  και οι αντίστοιχες χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη, για κρατήσεις από την εταιρική ιστοσελίδα, από 28 Ιανουαρίου έως 5 Φεβρουαρίου 2012 και για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από τις 9 Μαρτίου έως και τις 27 Οκτωβρίου 2012H Olympic Air, πιστή στη φιλοσοφία αναβάθμισης των υπηρεσιών της με γνώμονα τις ανάγκες των επιβατών, προσθέτει από τις 9 Μαρτίου 2012 στον προγραμματισμό των τακτικών πτήσεών της την μεγαλύτερη πόλη του Ισραήλ, το Τελ Αβίβ. Με τον τρόπο αυτό, αναβαθμίζει το δίκτυο και την παρουσία της στη Μέση Ανατολή, υλοποιώντας τον μακροπρόθεσμο στρατηγικό σχεδιασμό που έχει χαράξει.

Οι πτήσεις από Αθήνα προς Τελ Αβίβ θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη τύπου Airbus A320/A319 τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Παρασκευή και Κυριακή. Την Δευτέρα και την Παρασκευή η αναχώρηση θα γίνεται στις 10:35 πμ, ενώ την Κυριακή στις 11:55 πμ. Αντίστοιχα, από Τελ Αβίβ προς Αθήνα, την Δευτέρα και την Παρασκευή η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη στις 13:20, ενώ την Κυριακή στις 15:20. (Όλες οι ώρες είναι τοπικές).

Την καλοκαιρινή περίοδο η συχνότητα των πτήσεων θα αυξηθεί σε τέσσερις εβδομαδιαίως, προσθέτοντας την Πέμπτη στις προγραμματισμένες πτήσεις. Η διάρκεια πτήσης είναι 1 ώρα και 50 λεπτά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ δεν υπάρχει διαφορά ώρας.

Το νέο δρομολόγιο απευθύνεται σε κοινό που έχει επιχειρηματικές σχέσεις με τη σημαντική αυτή χώρα της Ν.Α. Μεσογείου, αλλά και σε επιβάτες που ταξιδεύουν για διακοπές και αναψυχή. Σε αυτήν την κατηγορία ιδιαίτερο μερίδιο έχουν οι ταξιδιώτες του θρησκευτικού τουρισμού, με δεδομένο ότι στην περιοχή προορισμού υπάρχουν μερικοί από τους σημαντικότερους τόπους λατρείας του Χριστιανισμού, και άλλων μεγάλων θρησκειών. Οι ολοένα και βελτιούμενες σχέσεις μεταξύ της Ελλάδας και του Ισραήλ, καθιστούν επιτακτική την αύξηση των αεροπορικών συνδέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Η παραθαλάσσια πόλη του Τελ Αβίβ απέχει 1.200 χλμ. από την Αθήνα. Είναι μια από τις πλέον κοσμοπολίτικες και ενδιαφέρουσες μεγαλουπόλεις, με σημαντικό εμπόριο και βιομηχανία, αξιόλογες πολιτιστικές δραστηριότητες, τέχνες, αξιοθέατα και τουριστικές ευκολίες. Είναι έδρα παραγωγής υψηλής τεχνολογίας, σημαντικών πανεπιστημίων, μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και φυσικά τόπος παραδοσιακής θρησκευτικής αναζήτησηςΓια τους επιβάτες του σκέλους Τελ Αβίβ - Αθήνα η Olympic Air προσφέρει ανταποκρίσεις προς τα Βαλκάνια, την Κύπρο, την Ολλανδία, αλλά και προς όλο το δίκτυο εσωτερικών προορισμών στο οποίο επιχειρεί η εταιρία. Με τον τρόπο αυτό εξοικονομείται πολύτιμος χρόνος και χρήμα από τον επιβάτη, ενώ προσφέρεται ιδιαίτερη ευελιξία στον ταξιδιωτικό σχεδιασμό.

Η παραθαλάσσια πόλη του Τελ Αβίβ απέχει 1.200 χλμ. από την Αθήνα. Είναι μια από τις πλέον κοσμοπολίτικες και ενδιαφέρουσες μεγαλουπόλεις, με σημαντικό εμπόριο και βιομηχανία, αξιόλογες πολιτιστικές δραστηριότητες, τέχνες, αξιοθέατα και τουριστικές ευκολίες. Είναι έδρα παραγωγής υψηλής τεχνολογίας, σημαντικών πανεπιστημίων, μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και φυσικά τόπος παραδοσιακής θρησκευτικής αναζήτησης.

Πολύ κοντά στην Ελλάδα, σε μια εποχή γεωστρατηγικών οικονομικών και ενεργειακών ανακατατάξεων στην περιοχή της Μεσογείου, το Τελ Αβίβ είναι ένας εξαιρετικός προορισμός που συνδυάζει τα επιχειρηματικά ταξίδια με τις διακοπές αναψυχής και τον θρησκευτικό τουρισμό.

Οι επιβάτες που θα επιλέξουν την Olympic Air για να το επισκεφθούν, θα επωφεληθούν από τις ανταγωνιστικές ώρες αναχώρησης και άφιξης του δρομολογίου, αλλά και την κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών της εταιρίας.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο www.olympicair.com, στα τηλέφωνα 8018010101 (από σταθερό τηλέφωνο) και +302103550500 (από κινητό τηλέφωνο ή από το εξωτερικό).

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr