Πετάξτε στη Γερμανία με Lufthansa για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της EurovisionΗ Lufthansa είναι η επίσημη αεροπορική εταιρία του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2011, που θεωρείται το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός στην Ευρώπη. Σας προσφέρει μία επιλογή από 700 πτήσεις την ημέρα προς Ντίσελντορφ από 50 προορισμούς σε 20 χώρες σε όλη την Ευρώπη. Κάνετε κράτηση τώρα με Lufthansa και υποστηρίξτε τον αγαπημένο σας ερμηνευτή από κοντά από τις 10 ως τις 14 Μαΐου.

 

Πετάξτε στη Γερμανία με Lufthansa για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision

Μόλις 600.000 είναι οι κάτοικοι του Ντίσελντορφ κοντά στα Ολλανδικά και Βελγικά σύνορα αλλά και πολύ κοντά στην περιφέρεια Ruhr, με τους 10 εκατομμύρια κατοίκους. Σε ακτίνα 100 χλμ. μπορεί κανείς να ανακαλύψει ενδιαφέρουσες πόλεις, όπως τη Βόννη, την Κολονία, το Άαχεν και το Ντόρτμουντ.

Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τον μεγαλύτερο ουρανοξύστη της πόλης να μεταμορφώνεται στη μεγαλύτερη τηλεόραση του κόσμου! Ο ουρανοξύστης Thyssen θα μεταμορφωθεί σε μια γιγάντια οθόνη, καθώς η αναμετάδοση θα γίνεται πάνω στην πρόσοψη ύψους 6,300 τετ. μέτρων, με 30 projectors για όσο το δυνατό ευκρινέστερη εικόνα. Η άποψη του κτιρίου από την πόλη είναι άμεση, και με καλές καιρικές συνθήκες υπάρχει εξαιρετική ορατότητα σε ένα μεγάλο τμήμα της πόλης. Η όλη εμπειρία θα συνοδεύεται από εντυπωσιακές φωταγωγήσεις και 3D σώου πολυμέσων.

Το Ντίσελντορφ είναι...

... αδελφοποιημένη - πόλη με τη Μόσχα, που φιλοξένησε το διαγωνισμό τραγουδιού το 2009

... στις ανατολικές όχθες του ποταμού Ρήνου

... πρωτεύουσα της βιομηχανίας διαφήμισης και μόδας της Γερμανίας, διάσημη για την ακαδημία τέχνης και τα μουσεία της

... 6ο στη Λίστα Πόλεων με Καλύτερη Ποιότητα Ζωής σύμφωνα με την έρευνα της Mercer

... διάσημη για τον πύργο της Τηλεόρασης όπου βρίσκεται το μεγαλύτερο ψηφιακό ρολόι στον κόσμο

... μια "μπυρούπολη", που καλείται "το μεγαλύτερο μπαρ του κόσμου", με 250 pubs και εστιατόρια το ένα πλάι στο άλλο, στην άνετη Παλιά Πόλη (Altstadt), που υπόσχονται αξέχαστη διασκέδαση.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr